2777
2789

دوستان بجور ناراحتم 

امشب خونه پدر شوهرم بودیم بحث بی ادبی درباره باد معده شد منم به شوخی گفتم بعضی وقتا شوهر منم یه کارایی میکنه خواهر شوهر دومی هم گفت با خنده که اره شوهر منم یکم سوتی میده همه میخندیدن بحث مسخره بازی بود بعد همه بحث شوهر منو جدی گرفتن کلی بهش چیزا گفتن که ای بع چه زشت اینا یهو خواهر شوهر بززگم ورداشت میگه فکر نمیکردم در این حد باشین با هم دیگه تو عقد این کارا ای بع اصلا فکر نمیکردم خیلی زشته خلاصه کلی اینجوری چیزا گفت با وجود اینکه همه میگفتن زن شوهر وه چیزی پنهون ندارن بازم اون میگقت یعنی چی طشته فلان این چیزا واقعا ناراحت شدم اعصابم بهم ریخته

منم دلم میخواد مرد ایدهوالم پیدا بشه ازدواج کنم. بچه داشته باشم مادر شم. از تنهایی خسته شدم۳۳ سالم شده. خداروشکر چیزای خوب تو زندگیم زیاده. انشالله یه مرد خوب خداوند سر راهم قرار بده

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از خودم ناراحت شدم که چرا اینقدر باهاشون راحت شدم یه وفعه ای چون خیلی باهاشون صمیمی نیستم از دست خودمم اعصبانی ام خودم اجازه دادم بهش که دخالت کنه

خب چرا هر حرفی رو میزنین مگه هر کاری رو که خودت یا شوهرت میکنین رو باید بگی نمیگی شاید اون حرف بعدها ...

واقعا نمیدونم چرا گفتم اصلا چی شد گفتم ‌و چی شد همه جدی گرفتن هنوز یکساله عقد کردم و واقعا پشیمونم 

واقعا نمیدونم چرا گفتم اصلا چی شد گفتم ‌و چی شد همه جدی گرفتن هنوز یکساله عقد کردم و واقعا پشیمونم&n ...

عزیزم شوهرت میتونه هرکاری که پیش تو انجام میده رو بره پیش بقیه انجام بده ولی چون میدونه تو محرم رازش هستی و باهات صمیمی تره این کارارو میکنه یا حرفایی میزنه که تو هیچ جمعی نمیزنه