2777
2789

ببینید دوستان من خودم 22سالمه نامزدم 25امروز قرار گذاشتیم خانوادگی هممون بریم رستوران غذا بخوریم شامل (خاله ها دایی ها پدر و مادرا)

من یه پسرخاله دارم ک خیلی باهاش صمیمیم 19سالشه اسمش یاسینِ من از بچگی خیلی دوسش داشتم مثل برادر کوچکتر از خودم بود

مثل یه داداش دوسش دارم

من عادت دارم همیشه بهش میگفت یاسی یا باهم بگو بخند میکردیم اینا حالا نامزد من این چند روزه نمیدونم اسمشو غیرت بزارم حسود بودن بزارم یا چی ولی خیلی حساس شده وقتی میگم یاسی بیا میگه بگو اقا یاسین بعد اون چرا پیش تو میشینه تو چرا پیش اونی هرچی باهاش حرف میزنم ک بابا مثل داداشمه گوشش بدهکار نیست دوست دارم خودمو از دستش دار بزنم دیگه..

این حساسیتا اوایل رابطه هست😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باید تعادل حفظ کنی تا حدی حق با شماست تا حدی با نامزدتون اگر فردا همین آقا یاسین هم نامزدی داشته باشه ممکن نامزد اون هم نسبت به رابطه شما حساسیت داشته باشه 

بهرحال وقتی توی یه رابطه واقعی قرار می‌گیرید باید حد متوسطی از باورهای همدیگرو در درمورد بگیرید