2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد چرا همچین میکنه 🫤😂

181 بازدید | 8 پست

اقا من اومدم آزاد با رتبه ۶۴ ارشد که هیچی نخونم بتونم راحت برم سر کار پدرمو در آوردن استادا فهمیدن معلمم شاغلم اصلا راه نمیان نمره کلاسی ندادن میان ترم ندادن 

جزوشون زیر ۱۰۰ صفحه نیست سوالا تشریحی کلی جواب کلا هم ۵ تا سوال میدن

چخبرشونه اون همه هم شهریه دادم دانشگاه فرهنگیان بخدا عشق میکردیم ۱۰ نمره که از کار عملی تدریس میگرفتیم ۱۰ نمره هم پایا ترم خیلی راحت نمره میدادن معدل هممون ۱۸ به بالا بود 

من میدونسنم اینجوریه میرفتم پیام‌ نور شهریش هم کمه خب 

عصبانیم بخدا اصلا درک نمیکنم استاد نشسته اونجا فقط مچ بگیره بندازتت 

میگه خانم شما معلمی دانش آموزت این همه غیبت کنه کلاستو نمره میدی قبول غیبت کردم اما آیا دنبال گردش و عشق و حال بودم یا کار میکردم ؟ 

وااااییی اگه شهریه نهایی رو واریز نمیکردما انصراف میدادم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

آزاد فقط اسمش آزاده وگرنه بینهایت سختگیرترن نسبت به دولتی ها 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه از خودت بوده اول باید نامه میبردی بابت شاغل بودنت

بخدا بردم چون همین امسال فارغ التحصیل شدم فرهنگیان ریز نمرات و مدرک تحصیلیمو نمیده برای همین از اداره مرکزی برگه بردم 

آزاد فقط اسمش آزاده وگرنه بینهایت سختگیرترن نسبت به دولتی ها 

اگه میدونستم پامو نمیذاشتم این همه هم افتادم تو قرض بخاطر شهریش 

اره ازادا الکی نمره نمیدن برعکس چیزی که اکثریت فکر میکنن خیلی واسشون مهمه که غیبت نداشته باشی امتحان ...

اخه دیگه با کسایی که موجه هستن هم اینجوری برخورد میکنن انصاف نیست اخر ترم هم سوالاشون غیر استاندارد

اگه میدونستم پامو نمیذاشتم این همه هم افتادم تو قرض بخاطر شهریش 

آزاد هميشه سخت گير بودن بر خلاف اونچه دولتي ها فكر ميكنن، پوست ميكنن استادا و الكي نمره نميدن 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
اخه دیگه با کسایی که موجه هستن هم اینجوری برخورد میکنن انصاف نیست اخر ترم هم سوالاشون غیر استاندارد

میدونی قضیه اینه که از خداشونه که دانشجوها بیوفتن تا دوباره پول بدن و درسارو دوباره بردارن 

استادای سختگیر میارن