ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تو رو خدا نزدیک ضریح دعا کنید بدون ناراحتی بیشتر از این که هست از شر یک زن ظالم کینه ای بدخواه و نیت خلاص بشم یک آدم سالم و صالح و پرتلاش کاری با محبت باوفا خلاصه خوب سر راه من قرار بگیره به زودی ازدواج کنیم وارد شغل مورد نظرم بشم بعد فرزندان خیلی خوب و سالم خدا عطا کنه خیلی هم دوست دارم با سادات ازدواج کنم اگر لایق باشم کلا همسر و مادری موفق و مفید در جامعه باشم به مردم محبت کنم دوستم داشته باشند از من بدی نبینند💙☺
چشم عزیزم ان شالله 🤲از همه شات گرفتم فردا شب میرم❤️
از طرف من ضریح امام رو ببوسید بگید کمک کنند قولم به ایشون رو نشکونم بگید بطلبند بیام پابوسی به شکرانه حاجت روایی مبادا به دلخوری بکشه هر چند میدونم من نالایقم و دل بستم چون عهد شکستم😔
چشم عزیزم ان شالله 🤲از همه شات گرفتم فردا شب میرم❤️
همچنین برای سلامتی پدر مادر خانواده و عزیزان برای عمر با برکت برای تمام مجردان میخوام هر آنچه برای خودم خواستم دامن دوستانی که التماس دعا داشتند سبز بشه مستاجرها خانه بخرند مشکلات همه حل بشه😭😭😭😭😭