2777
2789
عنوان

تخلیه غبغب

61 بازدید | 3 پست

خانما کسی تا به حال تجربه تخلیه غبغب یا همون ساکشن رو داشته؟ درد داره؟ راستش رو بگید چون من واقعا آستانه دردم پایینه. منظورم همون لحظه که بیحس میکنه و ساکشن انجام میشه هست نه بعدش

@iambebo

@iambebo

کاربر مذکر وارد تاپیکم نشه، ریپلای هم نکنه ، با تشکر.اللهم عجل لولیک الفرج ضعیف بودن بد نیست .. تا وقتی ک تلاش کنی قوی شی ✌️ به طراحی معماری داخلی ، آرشیتکت و دکور بسیار علاقه مندم ، همینطور نقاشی ، رقص ، آرایش ، رمان های جذاب و بازی 🥰😍 .  چادریم و عاشق چادرمم ، معتقدم زن تماما زیباست و طناز ، و هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست ، برای خودم روحم و جسمم بسیار ارزش قائلم .. .... ..دوس دارم بهترین مامان ، بهترین دختر ، بهترین همسر ، بهترین خواهر ، و بهترین خودم باشم 🥹   .من ب مدت دو سال بهشت رو تجربه کردم ، سالی بود ک با خدای خودم اجین شدم و اراده قوی داشتم ، هدف داشتم و بسیار شکرگذار بودم ، اون دوسال زندگی من سرشار از مشگلاتی بود ک ب چشم من نمیومد و من فقط زیر سایه خداوند آرامش داشتم ، خدایا باز هم اون روز هارو قسمتم کن 🙏🏼🙏 

عزیزم شما تو رژیم کتویی ک گرفتی موفق بودی؟چقدر کم کردی

کاربر مذکر وارد تاپیکم نشه، ریپلای هم نکنه ، با تشکر.اللهم عجل لولیک الفرج ضعیف بودن بد نیست .. تا وقتی ک تلاش کنی قوی شی ✌️ به طراحی معماری داخلی ، آرشیتکت و دکور بسیار علاقه مندم ، همینطور نقاشی ، رقص ، آرایش ، رمان های جذاب و بازی 🥰😍 .  چادریم و عاشق چادرمم ، معتقدم زن تماما زیباست و طناز ، و هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست ، برای خودم روحم و جسمم بسیار ارزش قائلم .. .... ..دوس دارم بهترین مامان ، بهترین دختر ، بهترین همسر ، بهترین خواهر ، و بهترین خودم باشم 🥹   .من ب مدت دو سال بهشت رو تجربه کردم ، سالی بود ک با خدای خودم اجین شدم و اراده قوی داشتم ، هدف داشتم و بسیار شکرگذار بودم ، اون دوسال زندگی من سرشار از مشگلاتی بود ک ب چشم من نمیومد و من فقط زیر سایه خداوند آرامش داشتم ، خدایا باز هم اون روز هارو قسمتم کن 🙏🏼🙏 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام عزیزم 

ببخشید خواستم بپرسم شما رژیم کتو گرفتید راضی بودید تاثیری داشت در ماه رمضان ؟؟ چون منم قراره شروع کنم و نمیدونم اوکیه یا نه و عوارضی براتون داشت یا وزنتون برگشت ؟ 

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

کاش می شد

ghormesabziiiii | 9 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز