2777
2789
عنوان

بوکس🥊

812 بازدید | 23 پست

خیلی ها فکرمی کنن بوکسورا آدمای خشن وعصبی هستن،دعوایین ،تعطیلن وخیلیا ازشون توذهنشون یه دیو درست کردن ومی ترسن....

یه عده میگن بوکسورا دیوونه هستن وسر و صورت واسه خودشون نمیذارن و مشکلات عصبی پیدا می کنن

ولی بوکسورا شاد و شوخ ترین آدما هستن

بوکس خشم وعصبانیت رو ازت می گیره وآرامش واعتماد به نفس رو بهت  میده

بوکس بزرگت می کنه وشهامت بهت میده،وباعث میشه ازکنار خیلی چیزا بی تفاوت با یه لبخند رد بشی چون می دونی چه کارایی ازدستت برمیاد

ویه جاهایی به کمکت میادو مسیر زندگیت رو عوض می کنه،مخصوصا درمورد دخترها.....

احترام احترام میاره....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب منم بوکسورم الان چکار کنم

اینا ک گفتی هم اصلا درست نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

کلا ورزش باعث تخلیه انرژی 

بوکس ورزش سنگینیه و هر کسی نمیتونه دووم بیاره توی این ورزش،چون واقعا سخت و طاقت فرساست،افرادی که ورزش های رزمی میرن،روحیه و شخصیت مقاوم تری داری

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
خب منم بوکسورم الان چکار کنم اینا ک گفتی هم اصلا درست نیست

اصلا بوکسوری شهامت نمیده..

بوکسوری یک نوع ورزش هست برای صفت شدن اعضای بدن 

نه اینکه بکونی بزنی بعد برنده بشی من قوی تز اوتعم

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

تونظر خودتو داری ولی ازنظرمن درسته

بزرگنماییع

مگه ورزش زورخونه‌ایه ک اینا رو گفتی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اصلا بوکسوری شهامت نمیده.. بوکسوری یک نوع ورزش هست برای صفت شدن اعضای بدن  نه اینکه بکونی بزن ...

من ک خودم فقط برا دعوا رفتم

یعنی گفتم یه جا گیر کردم دو سه تکنیک بلد باشم بزنم

و کلا رزمی دوس دارم

ولی واقعا مردم چ چیزایی ک ربط نمیدن به یه چیز دیگه

کلا ورزش باعث تخلیه انرژی  بوکس ورزش سنگینیه و هر کسی نمیتونه دووم بیاره توی این ورزش،چون واقع ...

بوکس به شدت انرژی میخواد،وپیروزی باکسی هستش که استقامت بیشتری داشته باشه

احترام احترام میاره....
اصلا بوکسوری شهامت نمیده.. بوکسوری یک نوع ورزش هست برای صفت شدن اعضای بدن  نه اینکه بکونی بزن ...

ببه تک تک حرفایی که زدم اعتقاد دارم،بوکس وحشی گری و زور گویی نیست،دقیقا عین چاقو هستش بستگی به توداره چه طور استفاده کنی

احترام احترام میاره....
بزرگنماییع مگه ورزش زورخونه‌ایه ک اینا رو گفتی

مگه آرامش فقط توورزش زور خونه ایه،من بوکس رو باورزشای دیگه مقایسه نمی کنم،واینو می گم که می تونه تو رو به آرامش برسونه

احترام احترام میاره....
من ک خودم فقط برا دعوا رفتم یعنی گفتم یه جا گیر کردم دو سه تکنیک بلد باشم بزنم و کلا رزمی دوس دارم ...

دلیل خودتو داری،بذارمنم به خیال بافیم ادامه بدم

احترام احترام میاره....