2777
2789

منو همسرم چند سال باهم دوست بودیم این اواخر دوستی مون خانواده ها خیلی مخالفت کردن برا ازدواج مون منم مدتی واقعا قصد جدایی داشتم بهش گفتم راضی نمیشن جدا شیم...  

تو اون یکی دوماه همسرم با یکی از زن های فاميل حرف زده یعنی رفته بهش بگه بیا خانواده ها رو راصی کن و.. اما چت هاشون خیلی به جاهای باریک کشیده بود 😭 یهویی تو گوشی همسرم دیدم 

ما دوماهه ازدواج کردیم اما دیگه نمی تونم به شوهرم اعتماد کنم 😭😭 اصلا باورم نمیشه با اون زن اینجوری حرف زده بود 

شمایی که بخشیدن چطوری فراموش کردین

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جنسی هم بوده ولی بخشیدم‌ از اون موقع هم دیگه تکرار نکرده  ولی دلم صاف نمیشه باهاش

دل منم صاف نمیشه 😭

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓