2789
عنوان

یه تلنگر

75 بازدید | 16 پست

امیدوارم به خودکشی فکر نکنید ولی اگه واقعا یه روز بهش فکر کردی بهت پیشنهاد میکنم سریال بازی مرگ رو ببینی اونوقت میبینی که واقعا زندگی کردن به عنوان خودت چقدر ارزشمنده و با نبودت چقدر میتونی زندگی کسایی رو که حاضری براشون عزیزی رو به جهنم تبدیل کنی .

#بازی_مرگ

'-' !니 곁에 나는 살수있어

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی کاملا مشخصه جهنمه بدون عزیزی ادامه زمدگی

اره‌ ولی گاهی فشار زندگی باعث میشه نتونی درست تصمیم بگیری و نیاز به تلنگر داشته باشی اینو برای اون دسته از دوستان گذاشتم چون واقعا خیلی دردناکه.

'-' !니 곁에 나는 살수있어
اره‌ ولی گاهی فشار زندگی باعث میشه نتونی درست تصمیم بگیری و نیاز به تلنگر داشته باشی اینو برای اون د ...

تاپیک مفیدی خوب کردی گذاشتی 

من یبار نوجوانی ویبارم تومتاهلیم خودکشی داشتم ک هردوشون متاسفانه ناموفق بود

لایک نکنید                      
تاپیک مفیدی خوب کردی گذاشتی  من یبار نوجوانی ویبارم تومتاهلیم خودکشی داشتم ک هردوشون متاسفانه ...

باید بگی خوشبختانه عذابی که توی این زندگی میکشیم یک هزارم اون عذابی نیست که بابت گرفتن نفست قرارع بکشی.

'-' !니 곁에 나는 살수있어
باید بگی خوشبختانه عذابی که توی این زندگی میکشیم یک هزارم اون عذابی نیست که بابت گرفتن نفست قرارع بک ...

برای مادرم که ۱۰۰درصد واژه متاسفانه وبکار میبرم  

لایک نکنید