2777
2789
عنوان

لحظاتی ...

47 بازدید | 1 پست

سلام !❤️

شرمندع مزاحم وقت تون شدم ! خوش حال میشم راجب موضوعی نظراتتون رو بدونم.!

دخترم امسال انتخاب رشته دارع . علاقه ی هم به مهندسی پزشکی ریاضی تجربی و انسانی نداره . به کارهای فنی هم علاقه ی نشون نمی ده اما ... عاشق این که کارگردان سینما بشه . اهداف بسیار بلندی هم داره اینو دیشب تو حرفاش فهمیدم که می گفت : دوست داره هنرستان رشته سینما بخونه و سینمایی های سیاسی حماسی و مذهبی بسازه  دخترمن افکار مذهبی به روزی داره بسیار هم استعداد داره خیلی‌ خوب می تونه بنویسه و تحلیل کنه  نمرات بالایی هم داره اما خوب من استرس دارم چون تنها فرزند منه حالا نمی دونم بامعدل بالاش بفرستمش هنرستان رشته سینما وکارگردان سینما بشه یا ... اصلا آینده داره آخه من وپدرش هیچی راجب موضوع هنر نمی دونیم جفتمونم فارغ‌التحصیل رشته تجربی هستیم و چیزی راجب هنرستان و سینما نمی دونیم و متاسفانه در یک شهر کوچک هم زندگی می کنیم خیلی خیلی خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم 

ایران بمونه وکارگردان سینما بشه یا بفرستمش آمریکا و مهندسی بخونه .! یه دو راهی بزرگ خوشحال میشم کمکم کنید

IRAN.🤍✨

سلام شبتون بخیر .

رشته کارگردانی در خارج از کشور. یا همینجا.

وقتی علاقه ندارن، چه ایران چه خارج.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.