2777
2789
عنوان

ای وای چی شد وچه زود گذشت🥺🖤😭

385 بازدید | 20 پست

بچه ها یهو چشمم به این افتاد ازش اسکرین گرفتم نگهداشتم .چه خوش خیال بودم مامانم عشقم زندگیم عمرم نفسم مبتلا به بدخیم ترین بیماری دنیا شد چه بیرحمانه سوم فروردین ۱۴۰۰ماروترک کرد ...

خدا رحمتشون کنه 

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روحش شاد🥲😞

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خدارحمتشون کنه من بابامو ک مشکلی هم نداشت چند وقته از دست دادم یهو ایست قلبی تو خواب کرد💔

خدارحمتشون کنه وخوش به سعادتش وخوش به سعادت شما که زجرکشیدن عزیزتون رو ندیدین