2777
2789
عنوان

و سربازی من

271 بازدید | 27 پست

روز اول بهمون‌ شامپو بدن دادن، صابون ، مسواک ، خمیر دندون

صبحانه در سربازی: عدسی، لوبیا، خامه و عسل، گوجه و پنیر، کره و مربا

ناهار: چلو کباب کوبیده، زرشک‌ پلو با مرغ، قورمه سبزی ، قیمه، برنج و تن ماهی

شام: استامبولی با تن ماهی همراه ماست و پرچرب و ترشی، کتلت، شنیسل مرغ، ماکارونی، الویه، مرغ سرخ کرده با چیپس

میان وعده: شیر

پیش غذا: سالاد، ماست، دوغ، نوشابه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آش نمیخورین چرا؟

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

هتل رفتید یا سربازی ؟😄

پس چی میگن سخته و حرف میزنن تا اینجاش که خیلی خوب بوده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋