2821
2789

1-مزایا و معایب رشتتون چیه؟

2-از نظر امنیت شغلی چطوره؟ انتقال بیماری و موارد این مدلی

3-فارغ التحصیل ها کجا میتونن کار کنن؟ کلا از نظر بازار کاری چطوره؟

4-حقوق فارغ التحصیل های این رشته چقدر میتونه باشه؟

5-از نظر سختی کار در چه حده؟ مثل رشته ی اتاق عمل باید خیلی سرپا وایسی؟

ممنون میشم من رو در تاپیک های کتاب تگ کنین❤✨

6-در کل این رشته نیاز به چه جور روحیه ای داره؟من یکم ادم استرسی ای هستم، میتونه برای من مناسب باشه؟ چون شنیدم این رشته یکم استرس اوره

7-در طول مدت زمان تحصیل و همینطور فارغ التحصیلی، وقت میشه یه شغل پاره وقت داشته باشیم؟ و یا مثلا تفریح داشته باشیم و کلاس های مختلف مثل زبان و باشگاه و... بریم؟ من میترسم موقع دانشگاه اصلا وقت هیچکاری به جز درس خوندن نباشه :(

8-شما چه دانشگاه و شهری بودید؟ دانشگاهش خوب بود؟ از نظر سطح علمی و موارد دیگه

9-کلا این رشته درباره ی چیه؟ و وظیفه ی شما به عنوان تکنسین بیهوشی چی هست؟ 

10-و در اخر شما راضی هستید از اینکه اومدین این رشته؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂بسم الله 

من تهران دانشگاه دولتی خوندم 

راضیم 

به نظرم استرس و اینا ندارع، شایدم من ندارم 

بازار کار دارع میتونی چن جا شاغل بشی 

هم کلینیک و... هم بیمارستان دولتی 

بالای ۲٠ م هم میشه درامد داشته باشین

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

سوال دیگ؟ 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

یه سوال دیگه هم که برام پیش اومد از نظر شما این رشته بهتره یا اتاق عمل؟ 

اتاق عمل سخت تره به نظرم

سوال دیگ؟ 

میشه بیشتر در مورد اینکه رشتتون وقت گیر هست یا نه بگین؟ ایا میتونیم به اندازه ی کافی تفریح داشته باشیم یا همش درگیر کار؟ 🥲

بله در طول زمان تحصیل میشه 

دستیار پزشک بیشهوشی هستین نباشه هم همه کاره