2777
2789
عنوان

شوهرم بم گفت قید رانندگی رو بزن

943 بازدید | 36 پست

من حدود 8ساله گواهینامه دارم،اون زمانم خیلی امتحان دادم تا قبول شم،استعداد ندارم،امسال شوهرم راه دوره بیشتر،و شدیدا نیاز دارم ک بتونم باماشین برم خرید و مدرسه پسرم و خونه پدرو....،امروز بعد 8سال نشستم پشت فرمان،شوهرم داد میزد میگفت تو خنگی،یامیگفت هالیت بشه نیش ترمز بگیر وفلان،کلا ترسم بیشترشد،اخربارم گفت قیدشو بزن تو میترسی،دست وپاچلفتی هم هستی راننده نمیشی،گفتم خب تازه اولشه باید تمرین کنم.گفت نه بابا مشخصه تو استعداد نداری اصلا😕اعتماد ب نفسم نابود شد،همون وقتم دخترهمسایمون اومد رد شد با ماشینش حدود 22سالشه،شوهرم گفت اینو ببین چه جسوره ده سالم از کوچکتره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یکی دو جلسه دوباره با ی مربی برو بیرون

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو آموزشگاه به مربی خوب پیدا کن و چند جلسه پول بده باهات کار کنه راه میفتی

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

شوهرت خیلی عصبی شده،با یه فرد صبور باید بری،برادری پدری چیزی یا یه فرد دیگه که رانندگی بلد باشه،همه از اول راننده به دنیا نمیان که،طبیعیه که هول بشی یا یادت رفته باشه،یواش یواش پیش برو،امیدوارم موفق باشی

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

ده ساله راننده ام ، تمام کار های خونه و بچه ها و خودم با منه تقریبا هرروز ...... ولی تا حالا کنار همسرم رانندگی نکردم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

اتفاقا بیشتر بشین پشت ماشین تا بهش ثابت کنی میتونی...............اصلا یواشکی یه دو جلسه ایی برو آموزشگاه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

شوهر منم خیلی منو می‌کوبید.  البته نه با این الفاظ

فقط عصبانی میشد و من گریه میکردم 

ولی یه راننده حرفه ای ازم درومد 

خنک آن قماربازی که بباخت هر چه داشت و نماند هیچش الا هوس قمار دیگر.....(با اندکی تغییر)
برو آموزشگاه به مربی خوب پیدا کن و چند جلسه پول بده باهات کار کنه راه میفتی

ترسوام،حس میکنم یاد نمیگیرم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

متاسفم براي همسرتون ، حوصله ي آموزش ندارن چرا مايوس ميكنن ، اين ترس طبيعيه و بايد مدتي برين بياين تا راننده بشين ، توصيه ميكنم كلاساي مهارت رانندگي اسم بنويسين چند جلسه تا اعتماد به نفستون برگرده 

همسرتون احيانا با بچه تون اين رفتارو نداشته باشه كه هي در و همسايه رو بكوبه تو سرش ؟ شما كه بزرگسالين و همسر و هم اندازه اش هستين حالتون اين شد واي به حال بچه كوچيك اگه بخواد باهاش همچين رفتاري بشه

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹