2777
2789

سلام دوستان امیدوارم همگی حالتون عالی باشه،

من رحمم دوشاخه سپتوم داره و دوبار سقط داشتم، الان بهم گفتم با عمل هیسترو باید سپتومم و ور دارن،چون اول سال بارداری خارج رحم داشتم و لاپاراسکوپی شدم یه لوله دارم کلا...الانم دکتر میگه ۱درصد ممکنه چسبندگی بگیری بعد عمل...خیلی ترسیدم با هر دکتری صحبت کردم میگن فقط راهت عمله...ولی همشون گفتن که ۱درصد خیلی خیلی احتمالش کمه که اتفاقی بیوفته...میشه اگه عمل کردید یکم از تجربه هاتون بگید بهم ممنون میشم از این استرس در بیام؟🙏🤍

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

من لاپارایکوپی و هیسترو باهم انجام دادم،لاپاراسکوپی خیلیییییییی بده و من واقعا اذیت شدم

اما شمیدم هیسترو راحته

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
من لاپارایکوپی و هیسترو باهم انجام دادم،لاپاراسکوپی خیلیییییییی بده و من واقعا اذیت شدم اما شمیدم ه ...

اره لاپاراسکوپی برج ۱کردم خیلی اذیت شدم کارم به icu کشید...میگن هیسترو سبک تره...نمیدونم

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لاپارایکوپی و هیسترو باهم انجام دادم،لاپاراسکوپی خیلیییییییی بده و من واقعا اذیت شدم اما شمیدم ه ...

بعدش باردار شدی گلم؟ چسبندگی پیدا نکردی خدایی نکرده؟؟ اخه من خیلی از این موضوع میترسم

بعدش باردار شدی گلم؟ چسبندگی پیدا نکردی خدایی نکرده؟؟ اخه من خیلی از این موضوع میترسم

نه اخه طلاق گرفتم🙂😅،نه چسبندگی اینا نداشتم 

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
نه اخه طلاق گرفتم🙂😅،نه چسبندگی اینا نداشتم 

اخی خیلی ناراحت شدم ایشالا هرچی صلاحتونه بشه...خداروشکر که مشکل نداری 

اخی خیلی ناراحت شدم ایشالا هرچی صلاحتونه بشه...خداروشکر که مشکل نداری 

قربونت گلم 🙃خواهش میکنم این چ حرفیه بیخیال،ایشالا توام ب زودی مشکلت حل بشه گلم ❤️

قربونت گلم 🙃خواهش میکنم این چ حرفیه بیخیال،ایشالا توام ب زودی مشکلت حل بشه گلم ❤️

مرسی مهربونم