2789
عنوان

کاربر فیک؟

166 بازدید | 21 پست

بچها یه ینده خدایی بود که متوجه متوجه شدیم فیکه 

دوتا کاربری داشت با خودش چت میکرد 

تو کاربری دوم تگ نکرده همیشه حضور داشت 

تعلیق شد؟

همون بنده خدا که بچش سقط شد رو میگم 

واقعا فیک بود حالا؟

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای امروز آبروش رفت چقدر درموردش تاپیک زدن🤣🤣🤣🤣🤣

وای جدی تاپیک زدن؟؟😂😂 

مرگ من اگه باز زدن منو تگ کننننن

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
وای امروز آبروش رفت چقدر درموردش تاپیک زدن🤣🤣🤣🤣🤣

یه امروز من سایت نیومدما  

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷رهبر شهیدم کربلا نرفته شد کربلایی❤️من بمیرم برای مظلومیتت😭 آقا مجتبی لحظه ای و کمتراز آن دست از حمایت شما نمیکشم❤️❤️❤️

ایشون مشکل حاد روانی داشت  ولش کنید طفلک مگر تو  دنیای واقعی مثل اينجا تلاش کنه به آرزوها ...

وای جدی؟؟

خدا مرگم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه امروز من سایت نیومدما    

من بودم و ندیدممم😂😂🤦🏻‍♀️

برد تو تاپیک پربازدید

عنوانش نمیدونی چی بود؟

ایشون مشکل حاد روانی داشت  ولش کنید طفلک مگر تو  دنیای واقعی مثل اينجا تلاش کنه به آرزوها ...

تنها مزیت این موندن تاپیکا بعد تعلیق اینه که الان میشه تاپیکاشو دید و اگه با یه کاربری دیگه بیاد سوتی میده😂

وگرنه تاپیکاش مشخص نمیشد و میومد با داستان جدید

اره مشخص بود کاملا 

منم شک داشتم 

خدایی خیلی چرت بود بعضی حرفاش 

من تمام تاپیکاشو از کاربری قبل تا الان خونده بودم 

اصلا اسمش هستی نبود که میگفت اون اسمم هستیه 

همه حرفاش ضد و نقیض

اره سه تا کاربریش ترکید

سه تا داشت؟؟

من دوتاشو میدونستم

اون یکی نام کاربریشو میدونی؟