2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 339 پست
بله و بستگی داره دقت کنیم و عجول نباشیم منم بعد مدت کوتاهی جدا شدم ولی یا ازدواج نمیکنم یا زمانی ا ...

بله حرف شما کاملا درسته ای کاش برای یک دقیقه میشد درون قلب ها رو دید تا بفهمی جنس قلبت با جنس قلب کی همخوانی داره

آره یه دونه خدا میخواست بده که سقط شد 😐

متاسفم اما سعی کنید روحیتون برگردونید و به اجتناع بزین خودتونم اخلاق رفتارا بقیه بسنجید اگه کیس مناسب پیدا کردید اقدام کنید و باخانوادتونم درمیون بزارید گاهی وقتا لازم وارد ی رابطه بشین فقط درحد شناخت یعنی ب طرف بگین برای شناخت شما ک قصدم جدی اگه اوکی بودیم بریم جلو ن ک امیدوارم قسمت خوب نصیب دوتامون بشه

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله حرف شما کاملا درسته ای کاش برای یک دقیقه میشد درون قلب ها رو دید تا بفهمی جنس قلبت با جنس قلب کی ...

و در کل تشکر میکنم از هرکسی که تو این تایپیک نظر داد و کمک کرد تا شاید برای همه مفید و گره گشا باشه

اره دیشب پیام داده بود که نوسان خلقیت با همسرسابقت مشکل ایجاد نکرد؟ اصلا خیلی ناراحت شدم کافیه ردش ...

عزیزم ایشون از بیماری شما سوءاستفاده می‌کنه و بعد ازدواج از این مشکل به عنوان اهرم فشار استفاده میکنه،سعی کن حداقل با یکی ازدواج کن که درک داشته باشه

اسی ذهنش اینه که بایکی همفکر خودش تقریبا ازدواج کنه مهم اینه ذهن طرفت باکره باشه بیشتر تا بدنش

ببخشید اسی سئوالی داشتم 

من خودم مجردم و خاستگاری دارم که یک ازدواج ناموفق داشته و طلاق گرفته ، بنظرتون من میتونم اون جذابیت رو براش داشته باشم ؟ ینی براش تکراری نیستم؟ منو با همسر سابقش مقایسه نخواهد کرد ؟ تو ر ا ب ط ه مثلا به اون فکر نميکنه؟  یا منو با همسر سابقش مقایسه نمیکنه؟  مثلا روز عقد اون جذابیت و ذوق و شوق رو داره ؟؟ 

ببخشید زیاد شد 😔

بله حرف شما کاملا درسته ای کاش برای یک دقیقه میشد درون قلب ها رو دید تا بفهمی جنس قلبت با جنس قلب کی ...

بله واقعا کاش میشد

میدونید چیه کار دنیا عجیبه گاها نمیدونم چرا خانمی ک صاف و ساده اس ی هفت خط قسمتش میشه

و یا برعکس آقایی ک واقعا آدم خوبیه کسی قسمتش میشه ک اهل زندگی نیست...

انشالله بخت خوبی قسمتتون بشه

اسی ذهنش اینه که بایکی همفکر خودش تقریبا ازدواج کنه مهم اینه ذهن طرفت باکره باشه بیشتر تا بدنش

ولی گفتین باکره نبودن همسر اولتون باعث ناراحتی و جداییتون شده. پس باکرگی بدنی بیشتر براتون مهمه.

آقایون توی تاپیک های من حق هیچگونه اظهار نظری ندارن

ببخشید اسی سئوالی داشتم  من خودم مجردم و خاستگاری دارم که یک ازدواج ناموفق داشته و طلاق گرفته ...

بستگی به ذهن و نوع تفکر اون طرف داره که چقدر عمیق بوده رابطه قبلش،،، ولی میتونه همینقدر هم که شما گفتید برعکس باشه و متنفر از طرف قبلیش،،، بنظرم شما هم خیلی روی این موضوع زوم نکنید چون چه بخوای چه نخوای این جزعی از عمر اون طرف بوده که ممکنه خاطراتی تو ذهنش داشته باشه

حالا بستگی داره اون خاطراتو چه مدلی نگاه کنه،،، و در کل اینو بگم اگر هردوتون همدیگرو درک کنید و محبت و وفاداری داشته باشید اون یاد ازدواج قبلش نمیفته یا اگرم اتفاقی بیاد تو ذهنش بخاطر شما از روش سریع میپره و توجهشو میاره سمت شما