2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 339 پست
خوب حالا هم خیلیا از نظر اقتصادی شرایط ازدواج ندارن پس چکار کنن؟

نظرتون در مورد دخترایی که شرایط ازدواج ندارن و هنوز مجردن چیه! صیغه کنن ؟؟راه شرعیتون چیه؟ اسلامتون  پیشنهادی برای خانوما نداره؟؟

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب دین اینو میگه بعد من برای متأهلا نگفتم

مردا مجرد فقط دیگه؟ زنای مجرد چکار کنن؟ لابد زن باید حیا داشته باشه و فقط حواسش باشه که مردو به گناه نندازه 😐

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
میتونن صیغه کنن

مگه میتونن؟؟ خیر آقا برای دخترای مجرد و به اصلاح باکره نمیشه...

با اجازه پدر میشه

بااجازه پدر بره صیغه بشه؟؟؟؟؟😅😂 جک میگی

اصلا متوجه منظور من نشدید انگار. من میگم مردا که تو هر سنی و تحت هر شرایطی میرن واسه خودشون هر ... خواستن میکنن یا صیغه میکنن و هزارتا کار دیگه متاسفانه، اما همون زن صیغه بشه خرابه. کدوم پدری اجازه میده که دختر مجردش صیغه بشه؟ اصلا خود شما دختر و یا خواهرتون اگه شرایط ازدواج نداشته باشند و نیاز جنسی هم دارن بالاخره، طبیعیه، مشکلی ندارید صیغه کنن؟! 

شما خیلی لطف داشتید به ما الان در حال صحبتیم و داره خوب پیش میره،،، امید به خدا شاید تهش خیر بود و ا ...

خواهش میکنم،شما هم مثل برادرم،امیدوارم این جا بیافتد که نی نی سایت فقط مخصوص تاپیک خیانت نیست،و کسی که طلاق گرفته دلیل نمیشه که زندگیش تا آخر عمر رنج و شنیدن زخم زبان باشه و مجرد بمونه،براتون آرزوی خوشبختی دارم.

[QUOTE=323470085]چشم خواهر گلم شما هم خیلی کمک کردین إن شا الله خیر ببینید[/QUOTEآقای محترم اسی و کاربر همیم،امیدوارم این دفعه با چشم باز و دقت بیشتر برای ازدواجتون وقت بگذارید،قصد هر کسی که حرفی زد واقعا خیر بوده و هست.

البته یادم رفت بگم شهر خانم معلمی که معرفی میکنید مشهد باشد

برای شما هم ،کاربر محترم خانم الاغ شرک که مشهدی هستند،اگر مورد خوبی باشه فکر میکنم ازدواج میکنند،ازشون بپرسید،شاید معیارتون مشترک بود.

برید در دانشگاه فرهنگیان.،😶😶😶😶

روند کار بلدم ،دانشگاه فرهنگیان هم کلی هماهنگی نیاز دارد.  ایشون از بین همکاران فرهنگی متولد 78به بعد میخواهند. که قطعا اینجا بعید میدونم باشه . فعلا مورد سپردم بگن