2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 8495 بازدید | 339 پست
هر چی خیره،ماشاءالله عروس و دامادمون محجوب به حیا هستن،،😊😊😊😊😊😊

شما خیلی لطف داشتید به ما الان در حال صحبتیم و داره خوب پیش میره،،، امید به خدا شاید تهش خیر بود و اینکه بازم تشکر میکنم از هر کسی که کمک کرد تو این تایپیک و وقت گذاشت

و ممنونم از خانم همشهریم از شهر شاهچراغ إن شا الله که عاقبت بخیر بشید که اینقدر مهربون و نیت خیرید،،، اگر به جاهای بهتر رسید این رابطمون خبر میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام برادر شبتون بخیر

همه تاپیکاتونو خوندم عکستونم دیدم حقیقتا شرایط خوبی رو نمیگذرونید و کاملا ب حال روحیتون واقفم..

بنده یه دوست نزدیک دارم ک از بچگی پیش ما بوده و از پاکی و‌خوش اخلاقی این دختر هرچی بگم کم گفتم..! ایشون۲۲ سالشه و چندماهه هست به دلیل اعتیاد شدید همسرش و آزار و اذیتاش جدا شده..دنبال یه مردی هستیم که مثل خودش پاک و اهل خدا و ایمان باشه. اگر قصدتون خیر هست عکس بنده خدارو بفرستم  

قرار نیست ولی همونی که تشخیص بدم مناسبه ازدواج میکنم چرا دیگه صیغه کنم

واقعا آفرین به شعور و درک شما که ازدواج و رابطه رو پاک و مقدس میدونید و با اصرارهای اون خانوم برای صیغه کردن( باعث تاسفه) نظرتون رو ازدواجه تا صیغه که از نظرمن کثیف ترین کار دنیاست

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
خوب خودشون گفتن داخل شرع باشه مگه این خارج از شرع بود؟؟

شما اقاهستید؟؟؟من فک کردم خانومی ... واقعا چطور میتونید همچین پیشنهادی بدید؟ صیغه از نظر من کثیف ترین کار دنیاست که مردا کثافت کاریاشونو توجیح کنن... لطفا هیچوقت کسیو نصیحت نکنید

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀