2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین

424 بازدید | 48 پست

سلام خوشکلا.من فروردین ماه بینیمو جراحی کردم نوک بینیم گوشتی و پوست ضخیم داشت مشکل بینیم فقط افتادگی بود که خداروشکر افتادگیش ازبین رفت اما نوک بینیم هنوز گرده.خیلی طول میکشه ورمش بره یا این دیگه برام مونده

اره حالا خیلی ورم دازه تا یه سال و نیم منم گوشتیه عمل کردم ۴ ماهه دکتر گقت تا یه سالو نیم ورم داره ندکش دیرتر باریک میشه

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترمنم گفت یسالونیم الی دوسال اما اخه نوکش خیلی گرده

خوب نگران نباش بابا بیخیال رفتی جاییی کانتور کن تا این ۲ سال بگزره مطمان باش باریک نیشه الکی خودتو نگران نکن 

برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار‌.      با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
مدل شده بودم سه ماه پیش کانتور کرد انگار بزرگترشد😂😂اینم شانس ما

🤣🤣🤣بدبختیه 🤣🤣ولی خودتو نگران نکن میخابه ورمش

خدا کنه الان نزدیک نه ماهه😢

ایشلله که میشه مال منم جدیدن ورمش زیاد شده🤣

واس همه ورمش میخابه مال ما زیادترمیشه

والا بخدا 🤣🤣🤣

ببین مال توهم اینقد گرده راستشو بگو

باشه بخدا میگم ببینم