2777
2789
عنوان

دیروزبچموبردم واکسن بزنم اما...

420 بازدید | 12 پست

سلام دیروزبچموبردم واسه واکسن ۴ماهگی واکسیناتوروقتی واکسنوزدیکم بعدش دوتاپای بچم ازران به پایین کبودشدیکمم قرمزشدامابعدازدودقیقه برطرف شدخیلی ترسیدم واسه واکسن دوماهگیش اینجورنشده بودزنگ زدیم اورژانس رفتیم دکترشربت بهش دادگفت بخوره خوب میشه حالابنظرتون واکسنوبدزده یابچه خودم حساسیت داشته؟کسی میتونه کمک کنه کسی این مشکل براش پیش اومده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرمن دوناهگیش وچارماهگیش پای چپش اینجورشد کم کم خوب شد حمام بردی ماساژ بده بااب داغ

بعد از واکسن نباید حموم برد وگرنه عفونت میکنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ن دوتا بچه های منم نشدن اینجوری . شاید بچت حساسیت داره یا بد زده فشار داده پای بچه رو واکسنو زد ماساژ دادی پاشو یا فشار دادی جای سوزنو خون نیاد 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
بعد از واکسن نباید حموم برد وگرنه عفونت میکنه

سه روز بعدبردم اخه گوشت پاش سفت شده بود میگن توواکسن نوزادا المینیوم هست ک زودی تزریق نمیشه میمونه توگوشت اروم اروم دیگ درستیشو نمیدونم

نه . قرمز شدو پای چپش گوشتش سفت شد والان نرم شده ولی کمی کبود بی قراری هم نداشت 

بچه من بلافاصله بعدازواکسن دوتاپاش کبودشدوقرمزولی بعدازدودقیقه خوب شدبنظرتون مشکل ازچی بوده؟

بچه من بلافاصله بعدازواکسن دوتاپاش کبودشدوقرمزولی بعدازدودقیقه خوب شدبنظرتون مشکل ازچی بوده؟

شاید سردبوده امپول یا انقدگوشت پای بچه روبادستاش فشارداده موقع امپول زدن احتمالم میدم نوزادت سفید باشه ازفشارکبودشده

سه روز بعدبردم اخه گوشت پاش سفت شده بود میگن توواکسن نوزادا المینیوم هست ک زودی تزریق نمیشه میمونه ت ...

من وقتی به بچه هام واکسن میزنن خودمم با بچه هام گریه میکنم😭

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
2790
2778
2791
2779
2792