2777
2789
عنوان

قهوه

59 بازدید | 10 پست

بچه ها من هم قلبم درد میکنه هم ریه هام مریض هستن اگه قهوه تلخ بخورم کمک میکنه زودتر بمریم؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط تپش قلب میگیری دهنت سرویس میشه، میخای حرف بزنیم؟

تپش که دارم فقط میخوام طوری بشه که زود بمیرم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

چیشده خب

چیزی نشده فقط خسته ام از این همه مشکلات بسه میخوام تموم شه دوست ندارم خودکشی کنم با چاقد یا باقرص میخوام طوری باشه خودکشی جلوه نکنه طبیعی بیاد یا بخاطر بیماری به نظر بیاد

چیزی نشده فقط خسته ام از این همه مشکلات بسه میخوام تموم شه دوست ندارم خودکشی کنم با چاقد یا باقرص می ...

از کجا میدونی بدتر نمیشه؟ میدونستی احتمال داره بری تو کما؟ من نمیدونم چه مشکلایی داری ولی همه ما مشکلایه خاص خودمونو داریم؛ حرف بزن غر بزن گریه کن، ولی خودخوریو خودکشیو بذا کنار، دلت میاد جسمتو رها کنی بری بی اینکه به هدفاش رسیده باشی؟

بقیه آشنان همین.
از کجا میدونی بدتر نمیشه؟ میدونستی احتمال داره بری تو کما؟ من نمیدونم چه مشکلایی داری ولی همه ما مشک ...

آره دلم میاد وقتی آینده ای ندارم پناهی ندارم  هیچی ندارم چرا که نه

آره دلم میاد وقتی آینده ای ندارم پناهی ندارم  هیچی ندارم چرا که نه

چه پناهی مورد اعتماد تر و بهتر و قوی تر از خودت برای تو؟ وقتی میتونی بهش اعتماد کامل داشته باشی بدون اینکه بهت خیانت بشه؟ چرا اینده نداشته باشی؟ شبایی بود ک فک میکردم صب نمیشه ولی شد، فک میکردم بدتر ازین نمیشه شد؛ ولی خب به مرور اوکی تر شد، شرایط بد هس به اندازه کافی، برا خودت سخت ترش نکن

بقیه آشنان همین.
چه پناهی مورد اعتماد تر و بهتر و قوی تر از خودت برای تو؟ وقتی میتونی بهش اعتماد کامل داشته باشی بدون ...

نه نمی تونی درک کنی از بابام متنفرم که با مرگش منو تنها گذاشت اگه فردا ارث تقسیم کنن منو کجا بمونم جطوری زندگی کنم با کی زندگی کنم

نه نمی تونی درک کنی از بابام متنفرم که با مرگش منو تنها گذاشت اگه فردا ارث تقسیم کنن منو کجا بمونم ج ...

فردا شده؟ از فردا که خبر نداری گل دختر، بذا فردا بشه، باباتم از دور حواسش بهت هس، تسلیت میگم..

نمیتونم بگم حستو درک کردم ولی میفهممش، این راهش نی، بلخره هممون خدا داریم دیگ

بقیه آشنان همین.