2777
2789
عنوان

دوست ..

45 بازدید | 5 پست

سلام خواهر من خوابگاهی هست و یه شهر دور الان دوساله با یه دختری اشنا شده که ایشون عربه و فوق العاده مهمون دوست و محترم و خوب خلاصه باهم در رفت و امد بودن چن باری ام رفت خونه دوستش و خلاصه دوستبشون خیلی نزدیک درحدی که به من میگفت انگا برام خواهره و خلاصه یه قضیه  برای خواهرم اتفاق افتاد که خواهرم روحی ریخت به هم بازم همین دوستش برام مرحم بود و تنهاش نذاشت خلاصه گذشت امروز به من زنگ زد که یه اتفاقی افتاده و دوستیمون تموم شده تعریف کرد گفت گوشی دوستم خراب شده با گوشی من به نامزدش و خانوادش در تماس بوده و در ارتباط خلاصه این خواهرم یه پیام داده بوده به نامزدخودش و منتظر جوابش بوده این دوستشم یه کم کنجکاوه و به قول خودش باید از همه چی سر دربیاره. خواهرمم میدونه که واقعا مثلا پیاماش میخونع یا اگه گوشیش دستش باشه فیلم و ایناش میبینه حالا دوستش میگه گوشیت بده و خواهرم میده گوشیشا اما میگه من منتظر پیامم و به حریم خصوصیم احترام بزار خلاصه این خانمم لج میکنه و گوشی خواهرم پرت میکنه و یه کلامم باهاش حرف نمیزنه و میگع تو بچه ایی و مراعاتت کردم و اینا و این که این خانم همیشه همینطور هروقت قهر میکنه کلا حرف نمیزنه و حتی نگاه طرف مقابلم نمیکنه خواهرمم چن بار معذرت خواهی کرده بغلش کرده گفته بخدا منظور بدی نداشتم اما این خانم درس نشده و همونجور موندع 

حالا میگه دوستیمون تموم شده نمیدونم والا تقصیر کیه و چطور میشه کمکش کنم 

دوست جای خود خواهر جای خود.آره خیلی ازدوستیا مثه خواهری کردنه ولی رفتار دوست خواهرت اصلا شبیه دوست صمیمی یا خواهرانه نیست 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست جای خود خواهر جای خود.آره خیلی ازدوستیا مثه خواهری کردنه ولی رفتار دوست خواهرت اصلا شبیه دوست ص ...

نمیدونم بالاخره شهر غریب خیلی به هم نزدیک بودن ، میگه اخلاق بدش همینه که هرچقدرم خوبی کنم در حقش نمیبینه همیشه بدی هام میگه مثلا نمیگه برام فلان کارا کرد تا با اینم اینجوری شده زود با یکی دیگه صمیمی میشه و حتی خواهرم میگه بهم نگام نمیکنه حرفم نمیزنه 

دوستی سمییییی....منم با یکی صمیمی بودم بیش از اندازه و توقع داشت توی همه‌چی باشه..تموم شه بهتره بابا

وابستگی دارع بهش انگار با این که خودش میدونه اما الان داره گریه میکنه 

نمیدونم بالاخره شهر غریب خیلی به هم نزدیک بودن ، میگه اخلاق بدش همینه که هرچقدرم خوبی کنم در حقش نمی ...

پس بهتره قیدشوبزنه تاادب شه

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....