2777
2789
خداروشکر که براتون این جواب داد عزیزم ان شاءالله برا منم خوب بشه

انشاءالله.  ارامش و زندگیم مختل بود عزیزم.  مثلا برا دوروز دیگه عروسی فامیل اماده میشدم روز عروسی گوشام عفونت میکردن و باد میکردن و نمیشنیدم هرجا و هر دکتری رفتم این قطره افتاد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
انشاءالله. ارامش و زندگیم مختل بود عزیزم. مثلا برا دوروز دیگه عروسی فامیل اماده میشدم روز عروسی گو ...

وای درکتون میکنم عزیزم   الان برای حمام رفتن هم برام دردسره  بهم گفته پنبه وازلینی بذار ولی بازم آب میره و در نهایت خوب تو گوشم نمی مونه 

به شما هم گفتن آب به گوشتون نخوره ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای درکتون میکنم عزیزم الان برای حمام رفتن هم برام دردسره بهم گفته پنبه وازلینی بذار ولی بازم آب ...

به منم اونموقع که تشخیص اشتباه داده بودن همینو گفته بودن

خیلی سخت بود امیدوارم زودتر خوب بشین

وای درکتون میکنم عزیزم الان برای حمام رفتن هم برام دردسره بهم گفته پنبه وازلینی بذار ولی بازم آب ...

بله عزیزم منم داخل گوشم لاستیک آبی که موقع شنا میزارن میزارم میرم حمام ولی باز حس میکنم آب رفته اوایل تند تند قطره فلوکنازول میریختم ولی دوسه ماهیه گاهچ میریزم کافیه یه انگشتم بره به گوشم و بخارونم اونموقع باد میکنه.  چه وقتهاییکه بخدا آمپول سفالکسین به سرم میریختن و روزی دوبار میرفتم تزریقات خودشم میگفتن دوساعته باید بره به رگ از عوارضش زبانم خشک و سیاه میشد آبم نمیتونستم بخورم و قطره پیاز و سفالکسین هم بدتر میکرد قبل فلوکنازول یماه یبار گوشام باد میکرد خدا به تجویز کنندش سلامتی بده تا حدی خلاصم کرده ولی کامله کامل بگم خوب شدم نه.  الان موقع حرفیدن باهاتون میخاره پی قطره ام 😀

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بله عزیزم منم داخل گوشم لاستیک آبی که موقع شنا میزارن میزارم میرم حمام ولی باز حس میکنم آب رفته اوایل تند تند قطره فلوکنازول میریختم ولی دوسه ماهیه گاهچ میریزم کافیه یه انگشتم بره به گوشم و بخارونم اونموقع باد میکنه.  چه وقتهاییکه بخدا آمپول سفالکسین به سرم میریختن و روزی دوبار میرفتم تزریقات خودشم میگفتن دوساعته باید بره به رگ از عوارضش زبانم خشک و سیاه میشد آبم نمیتونستم بخورم و قطره پیاز و سفالکسین هم بدتر میکرد قبل فلوکنازول یماه یبار گوشام باد میکرد خدا به تجویز کنندش سلامتی بده تا حدی خلاصم کرده ولی کامله کامل بگم خوب شدم نه.  الان موقع حرفیدن باهاتون میخاره پی قطره ام 😀

خارش مداوم و عفونت

مال منم خوب نمیشه

هی فروکش میکنه باز سه چهار ماه دیگه میگیره

چهار پنج ساله

هی قطره و قرص و ساکشن و.....

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
به منم اونموقع که تشخیص اشتباه داده بودن همینو گفته بودنخیلی سخت بود امیدوارم زودتر خوب بشین

کاش اسم پماده یادتون بیاد خیلی کمکم میکنه چون دقیقا من به دکتر میگم خودم فهمیدم حساسیته ولی اون میگه قارچه

چونکه پوست صورتم هم قرمز و خارش داره و خوب نمیشه 

همینا تا داخل گوشامم رفته

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
بله عزیزم منم داخل گوشم لاستیک آبی که موقع شنا میزارن میزارم میرم حمام ولی باز حس میکنم آب رفته اوای ...

وای عزیزم پس کامل رفع نشده  

چه چیزیه که ریشه کن نمیشه  واقعا کلافه کنندست 

بازم خداروشکر بهبود پیدا کردید 

وای عزیزم پس کامل رفع نشده چه چیزیه که ریشه کن نمیشه واقعا کلافه کنندست بازم خداروشکر بهبود پیدا ک ...

حتما امتحان کن عزیزم اون قطره رو. 

نه کامل رفا نشده چندروزه اخیر میخاره ولی قابل کنترل شده.  مثلا مهمون دعوت میکردم برا یکی دوروز بعد یهو میدیدم گوشم باد کرده نمیشنوم و سرگیجه دارم نمیشد رو گوشام حساب باز کرد 

وای عزیزم پس کامل رفع نشده چه چیزیه که ریشه کن نمیشه واقعا کلافه کنندست بازم خداروشکر بهبود پیدا ک ...

نه کامل رفا نشده چندروزه اخیر میخاره ولی قابل کنترل شده.  مثلا مهمون دعوت میکردم برا یکی دوروز بعد یهو میدیدم گوشم باد کرده نمیشنوم و سرگیجه دارم نمیشد رو گوشام حساب باز کرد