2777
2789
عنوان

فوت پدر جاری

180 بازدید | 13 پست
سلام دوستان پدر جاریم فوت کرده,فردا مراسمشه,بمن گفت پسرم رو نگه دار,حالا بنظرتون اصن تو مراسم شرکت نکنم و پسرش رو نگه دارم یا اینکخ برم و اونم با خودم ببرم ولی مواظبش باشم? اخه میترسم نرفتنم زشت باشه
حتما برو مگه میشه نری؟ ظاهرا با هم راحت ه مهستید که گفته پسرش را نگه داری..پس حتما برو
بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نهایتش تو مراسم شب هفت شرکت کن ولی فردا به نظرم درست نیست دست بچه رو بگیری و بری مراسم . حتما مادرش ناراحت میشه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

شما فقط بچه رو نگه دارى کافیه.اصلا بچه رو توى اینجور مراسم نبر.بعدا براى تسلیت مسجد برو همین.
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
وقتى گفته بچه رو نگهدار یعنى ببر خونه تون که توى مراسم نباشه...وگرنه بچه کلاس سومى تروخشک کردن نداره که
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
یه ساعتی به مادرت بگو بیاد پیشش و برو مجلس و برگرد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
حتما برو عزیزم اون شاید روش نشه بگه بیا برو بچه رو هم با خودت ببر مراقبش باش
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
به نظرم برو چون بچه رو سپرده دست تو که اونجا تو دست و پا نباشه و آویزون مادرش نباشه و اذیتشون نکنه اگه بتونی با همسرت ازش مراقبت کنی مثلا یکی بشینه تو ماشین و یکیتون بره تسلیت بگه و برعکس بالاخره جاریه دیگه این جور مواقع موضع گیری اطرافیان خیلی مهم و اثر گذار هست و هیچ موقع فراموش نمیشه
یه صلوات لطفا اللهم صل علی محمد و آله محمد
2791
2779
2792