2821
2789
عنوان

رنگ ابرو

49 بازدید | 4 پست

خانمایی که موهای مشکی دارن و رنگ ابروشون قهوه ایه اسم برند رنگتون و شماره ی رنگو لطفا بگید ممنونم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

رنگ ابرو خوب نیست باعث ریزش ابرو میشه من خودم یه مدت میزاشتم ابروهام خیلی کم پشت شد 

جدی؟ من ابروهام خیلی مشکیه دوسشون ندارم انگار دوات کشیدی توش 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدی؟ من ابروهام خیلی مشکیه دوسشون ندارم انگار دوات کشیدی توش 

اگه مداوم بزاری ریزش میاره اما در حد چندبار اشکال نداره 

من بعد هربار اصلاح رنگ میزاشتم بعد یه مدت دیدم داره ابروهام به فنا میره دیگه قطع کردم

اگه مداوم بزاری ریزش میاره اما در حد چندبار اشکال نداره  من بعد هربار اصلاح رنگ میزاشتم بعد یه ...

‌که اینطور ممنون🙏

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز