zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6586 عنوان رنگ ابرو 49 بازدید | 4 پست خانمایی که موهای مشکی دارن و رنگ ابروشون قهوه ایه اسم برند رنگتون و شماره ی رنگو لطفا بگید ممنونم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬 1402/10/15 | 12:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسفندطلایی عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 5831 رنگ ابرو خوب نیست باعث ریزش ابرو میشه من خودم یه مدت میزاشتم ابروهام خیلی کم پشت شد
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6586 رنگ ابرو خوب نیست باعث ریزش ابرو میشه من خودم یه مدت میزاشتم ابروهام خیلی کم پشت شد جدی؟ من ابروهام خیلی مشکیه دوسشون ندارم انگار دوات کشیدی توش آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬
اسفندطلایی عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 5831 جدی؟ من ابروهام خیلی مشکیه دوسشون ندارم انگار دوات کشیدی توش اگه مداوم بزاری ریزش میاره اما در حد چندبار اشکال نداره من بعد هربار اصلاح رنگ میزاشتم بعد یه مدت دیدم داره ابروهام به فنا میره دیگه قطع کردم
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 6586 اگه مداوم بزاری ریزش میاره اما در حد چندبار اشکال نداره من بعد هربار اصلاح رنگ میزاشتم بعد یه ... که اینطور ممنون🙏 آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬