سلام خانوما ...دیشب من و جاری بحث مون سر این بود که زایمان طبیعی خوبه یا سزارین ...بحث این شد که موقع زایمان طبیعی ...معذرت میخام مدفوع هم ممکنه بیاد ...جاریم هم گف بخاطر همین میگم سزارین بهتره...واقعا کسی نبوده موقع زایمان مدفوعش بیاد ...برام عجیبه 😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
آخه اینش برام عجیبه خب اون موقع ک داری فشار میاری از کجا کنترل داری رو اونجات🤨😐
خب قبلش نباید پرخوری کرد .واسه من پیش نیومد عزیزم دروغ ندارم که
و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.