2777
2789
عنوان

دیشب خواب همسر سابقمو دیدم!!

448 بازدید | 24 پست

دوستان الان نزدیک به ۷ ماه هست که از هم جدا شدیم

و ۴ ماهه که طلاقمون ثبت شده

دوسش داشتم اونم منو دوست داشت

اما تفاهم نداشتیم و طلاق توافقی گرفتیم

۵سال هم زندگی کردیم

خیلی وقت ها دلم هواشو می کنه

ادمی هم نیستم

که اصلا و ابدا بخوام به هر طریقی شده حالشو بپرسم و از این کارا….

خودم کار می کنم و زندگی مستقل خودمو دارم

اما خیلی تنهایی اذیتم میکنه

خیلی ها میان تو زندگیم و ابراز علاقه میکنن

اما واقعا نمیتونم دیگه اعتماد کنم

و احساس می کنم که ادمی که با معیارام اوکی باشه و اشتباهات گذشته رو نکنم

هیچ کدوم از این ادمایی که اومدن سمتم نیستن….

معلمم…یکی از کادر مدرسه

که همکارمه اما ۵سال ازم کوچیکتره

خیلی بهم ابراز علاقه می کنه

دست بردار هم نیست…

اما فکر میکنم خیلی بچست….

کسی بوده تو همچین شرایطی بوده باشه؟

تنهایی بهش فشار بیاره

اما بدونه ادمایی که دورشن ادم اون شخص نیستن

شما بودین چه می کردین؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه بده آدما بیان تو زندگیت کم کم بشناسشون و اگر خوشت اومد جدی کن رابطه تو 

قرار نیست چون یکبار به بن بست رسیدی بازم همین شکلی شه

کاش واقعا خودمم میتونستم اینو عملی کنم

اجازه بده آدما بیان تو زندگیت کم کم بشناسشون و اگر خوشت اومد جدی کن رابطه تو  قرار نیست چون یک ...

وقتی ادم جدا میشه….انگار یه عضوی از بدنت قطع میشه….پخته تر میشی….دیگه مثل بچگی تصمیم نمیگیری و محتاط تر میشی…دقیقا تو این حالم… وبه. شدت میترسم….احساس می کنم که حرف ها با عمل ها ممکنه زمین تا اسمون فرق کنه….و دوباره اگه به شخصی اعتماد کنم بازم در هم بشکنم….

الان زمانیه که باید خیلی مواظب خودت باشی توی این دوران بعد از طلاق خیلیا غلطترین تصمیمها رو میگیرن از جمله دوست خودم  که از دیت یه شیشه ای به بدبختی نجات پیدا کرد هنوز چندماه نشده خودشو انداخت تو هچل یه بیمار روانی که حاضر به مصرف دارو هنم نیست😮‍💨

فقط بزار عقل و منطقت غالب باشه 

در مورد زندگی قبلیتون هم بیشتر فکر کن از تجربه ها استفاده کن  شاید بعد فاصله گرفتن از هن دوتاتون بهتر واقعیت های رابطه رو بدون جار و جنجال ببینید  اینکه میگید هر دو هم رو دوست داشتید جای کار داره

کم کم فراموشش می‌کنی حتما تو فکرش بودی خابشو دیدی ولی تا هنوز همسر سابقت از سرت نپریده نرو با همکارت ...

میخواستم بهش فرصت بدم….مشکلی که داره اینه که چون پسر خیلی باهوشیه و دانشگاه تهران هم درس میخونه…به شدت رو حرفا فیریک میزنه…ممکنه از هر حرفت یه چیزی دربیاره و شروع به بحث کنه….و منی که اصلا با توجه به شرایطم حوصله بحث رو ندارم خارج از درکمه….چون ازمنم ۵ سال کوچیکتره فکر می کنم انرژی بالایی برای بحث کردن و بچه بازی داره…اون ۲۲ سالشه و من ۲۷ سالم

و منی که با کسی زندگی کردم که ۱۳ سال ازم بزرگتر بوده

ادم پخته رو دوست دارم

میخواستم بهش فرصت بدم….مشکلی که داره اینه که چون پسر خیلی باهوشیه و دانشگاه تهران هم درس میخونه…به ش ...

خب نمیشه برگردین به هم؟

دوستش داری هنوز انگار

خب با هرکس بخوای ازدواج کنی همه چیز که پرفکت نیست بالاخره اختلاف هست مشکل هست مهم اینه که یه تفاهم نسبی داشته باشی و دوسش داشته باشی

به عشق مردن زندگی میکنم