2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم ۷روز دیگه ب موعدمه خیلی دلواپسم کاش جفتمون باردار باشیم  علائم چی دارین؟

هیچ علایمی ندارم خاهر تو چی 

انشالله ک حامله باشیم ب حق بی بی فاطمه ی زهرا

هیچ علایمی ندارم خاهر تو چی  انشالله ک حامله باشیم ب حق بی بی فاطمه ی زهرا

من پام درد ب خصوص زانو درد شدید دارم سینه ها متورم و درد ناک رگام میگیرن و میسوزن پشت مچ پامم زیاد میگیره اطراف ناف و گاهی تخمدانمم تیر میکشه البته من پری های سنگینی دارم نصف این علائمو موقع پری هم دارم 😭😭 

خدا از زبونت بشنوه خواهر الهی امین 

خدایا برای همه چی شکرت

من پام درد ب خصوص زانو درد شدید دارم سینه ها متورم و درد ناک رگام میگیرن و میسوزن پشت مچ پامم زیاد م ...

امیدوار باش عزیزم دعای مشلول از بازار دانلود کن بزن مشلول میاد خیلی خوبه ب نیت حامله شدن روزی دوبار تا ۲۰ روز ک میشه ۴۰ روز بخون ب هرکسی گفتم خونده حامله شده خودمم این ماه خوندم انشالله ک خدا بهمون فرزندی سالم عطا کنه 

امیدوار باش عزیزم دعای مشلول از بازار دانلود کن بزن مشلول میاد خیلی خوبه ب نیت حامله شدن روزی دوبار ...

چشم عزیزم حتما میخونم  کلی ذکر و‌دعا خوندم من اندومتریوز دارم 

خیلی ناامیدم خدا کنه باشم این ماه 

راسی یه حس سبکی هم توی سرم دارم که قبلنا نداشتم 

تمیدونم شاید خیلی ب خودم تلقین میکنم 😭

خداکنه جفتمون باردار باشیم حتما باردار بودی اینجا بهم بگو 

خدایا برای همه چی شکرت

چشم عزیزم حتما میخونم  کلی ذکر و‌دعا خوندم من اندومتریوز دارم  خیلی ناامیدم خدا کنه باشم ...

باشه عزیزم انشالله من ک هیچ علایمی ندارم فقط کسل و خستم و همش خوابم میادد 

باشه عزیزم انشالله من ک هیچ علایمی ندارم فقط کسل و خستم و همش خوابم میادد 

ایناهم علائمش هستااا امیدت به خدا باشه ان شاءالله برامون بخواد خودش❤️ 

خدایا برای همه چی شکرت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز