2777
2789
عنوان

رژیم لاغری

254 بازدید | 22 پست

من یه هفته هست رژیم گرفتم و ورزش می کنم.

حس سبکی و راحتی دارم. غذا های سالم می خورم. قبلش هر چی دلم می خواست می خوردم و خب سالم نبود.

اگر قبلا رژیم گرفتید بگید چی شد که رهاش کردید تا دور هم راه حلش پیدا کنیم.

من رژیم چاقی صدبار گرفتم و رها کردم حس میکنم معدم گنجایش نداره ولی دراصل بخاطر این بود که خودم نمیخواستم و مامانم مجبورم می‌کرد. ولی الان که خودم تصمیم گرفتم هیچوقت رهاش نمیکنم. شماهم اگه تصمیم خودته اصلااا رهاش نمیکنی مطمئن‌ باش

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلاممم چقدر خوبه حتما ادامش بده 

من خودم از مرداد شروع کردم و از وزن ۹۱ به وزن ۷۵_۷۶رسیدم الان😍😍

حتما ادامه بده نا امید نشیا 😍😍

البته من معدم خیلی کوچیک شده هروقت که پرخوری میکنم تو مهمونی جایی فرداش ببخشید ببخشید استفراغ میکنم💔😂😂

سلاممم چقدر خوبه حتما ادامش بده  من خودم از مرداد شروع کردم و از وزن ۹۱ به وزن ۷۵_۷۶رسیدم الان ...

سلام عزیزمم‌ مرسی. الهی همیشه دلت پر امید و تنت سلامت باشه گلم. بهترین ها برات پیش بیاد. ممنونمممم از انرژی خوبت  عزیزم. مرسی از کامنتت   

دارم حلقه میزنم 😃..استارت زدم ..از فردا هم کالری شماری 💪🏻

خدا یعنی به خود آ......👌🏼♥️با خدا بودن این شکلیه 👈🏼چه بخوانی چه برانی ....چه به اوجم برسانی چه به خاکم بنشانی ....من نه آنم که برنجم نه تو آنی که برانی .....در اگر بازنگردد. نروم باز به جایی پشت دیوار نشستم چو گدایی بر سر راهی .... کس به غیر تو نخواهم  چه بخواهی چه نخواهی ....باز کن در   که جز این خانه مرانیست پناهی .............................خدایا شکرت بخاطر همه نعمت های فراوان که درزندگی ام دارم شکر گذارم 🙏🏼✨امروز به دنبال خوبی ها میگردم و از آنها قدردان هستم 🙏🏼✨من شادی و نشاط را به زندگی خود دعوت میکنم و با طبیعت جهان هستی در ارتباط هستم 🙏🏼✨پول به روش های پیش بینی نشده و غیر منتظره به من می‌رسد 🙏🏼✨بدن من بهترین چیزها را برای سلامتی برای رفاه من میداند 🙏🏼✨من افراد خوب را در زمان خوب جذب میکنم 🙏🏼✨اتفاق های خوب حالا برای من رخ میدهد 🙏🏼✨من ارزشمند هستم و به تنهایی کافی هستم 🙏🏼✨خدایا سپاس ♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼

سلاممم چقدر خوبه حتما ادامش بده  من خودم از مرداد شروع کردم و از وزن ۹۱ به وزن ۷۵_۷۶رسیدم الان ...

سلام عزیزم. خوبی؟ من زور دهم رژیمم هستم. هر روز ورزش کردم. هر روز کالری شماری کردم. روز پنجم ترازو منو کمتر از وزن اولیه نشون میداد و روز دهم تقریبا هم وزن روز اول هستم! تجربه مشابهی داشتی عزیزم؟ آب هم زیاد می خورم. 

سلام عزیزم. کالری شماری شروع کردی؟

سلام گلم ..آره از دیروز شروع کردم 🤩

خدا یعنی به خود آ......👌🏼♥️با خدا بودن این شکلیه 👈🏼چه بخوانی چه برانی ....چه به اوجم برسانی چه به خاکم بنشانی ....من نه آنم که برنجم نه تو آنی که برانی .....در اگر بازنگردد. نروم باز به جایی پشت دیوار نشستم چو گدایی بر سر راهی .... کس به غیر تو نخواهم  چه بخواهی چه نخواهی ....باز کن در   که جز این خانه مرانیست پناهی .............................خدایا شکرت بخاطر همه نعمت های فراوان که درزندگی ام دارم شکر گذارم 🙏🏼✨امروز به دنبال خوبی ها میگردم و از آنها قدردان هستم 🙏🏼✨من شادی و نشاط را به زندگی خود دعوت میکنم و با طبیعت جهان هستی در ارتباط هستم 🙏🏼✨پول به روش های پیش بینی نشده و غیر منتظره به من می‌رسد 🙏🏼✨بدن من بهترین چیزها را برای سلامتی برای رفاه من میداند 🙏🏼✨من افراد خوب را در زمان خوب جذب میکنم 🙏🏼✨اتفاق های خوب حالا برای من رخ میدهد 🙏🏼✨من ارزشمند هستم و به تنهایی کافی هستم 🙏🏼✨خدایا سپاس ♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼خدایا سپاس♥️🤲🏼

عزیزم سلام خوبی؟ من از بیست روز پیش رعایت کردم. امروز زیاده روی کردم. برای شما هم پبش اومده؟ 

بی شخصیت خودتی  @نی_نی_یار_شب     تاپیکی که قفل کردن توهین کردن ببینید

بیا دوست باشیم   نظرمون با هم فرق می کرد باید مهربون تر به همدیگه می گفتیم. تاپیک خودتو قفل کردی می خواستم برات پیام بذارم که نتونستم. آشتی آشتی تا روز بهشتی؟   ما آدما به هم خوبی نکنیم دنیا سرد می شه خودمون یخ می زنیم. باشه دوست نازم؟