2777
2789
عنوان

مادرشوهر من

144 بازدید | 8 پست

مادرشوهرم وقتی با شوهرم هستیم بهم احترام میزاره سوال می‌پرسه ازم حرف میزنه چایی می‌ریزه . ولی وقتی مهمونی و جمع باشه اصلا منو نمی‌شناسه ‌ 

اصلا از ماها و عروس هاش تعریف نمیکنه همه هم همیشه میگن و عروسای بدی داره .خودش میگه از خودشون در میارن من چیزی نگفتم . 

خیلی باسیاسته . جاری بزرگم کلا خودشو شوهرش و زده فقط مناسبت ها میان خودشون و سرگرم کردن.جاری کوچیکه م سکوت داره کارهاشو می‌کنه اصلا زیاد رفت و آمد نمیکنه 

شوهرم چون درد دل مادرشو همیشه گوش میده شده غمخوار اینا .من نمی‌دونم چکار کنم . فقط عصبی میشم بهم بگید چکار کنم . 

هیچ کاری فقط خونسردیتو حفظ کن  ذات بد نیکو نگردد هرگز

چکار کنم عصبی نشم .‌چون نه جواب میدم فقط هم دارم چشم پوشی میکنم . می‌خوام روی عزت نفسم کار کنم. حتی حوصله خودمو ندارم وقتی بدی بقیه رو میبینم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چکار کنم عصبی نشم .‌چون نه جواب میدم فقط هم دارم چشم پوشی میکنم . می‌خوام روی عزت نفسم کار کنم. حتی ...

به حرفاش و کاراشون اهمیت نده بذار بگن هرچی بهت گفت بگو چشم ولی بازم کارخودتو بکن جلوش در مورد کسی حتی خانوادت و همسرت و اینا تعریف یاگله  نکن خودتو مشغول کن وقتی اومد خونت هرچیزی هم شنیدی بروی خودت نیار بذار بگه مگه چقدر عمر میکنیم که بخاطر اینا خودمونو اذیت کنیم 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...‌
به حرفاش و کاراشون اهمیت نده بذار بگن هرچی بهت گفت بگو چشم ولی بازم کارخودتو بکن جلوش در مورد کسی حت ...

من که مریض شدم . چون آدم حرفی هم نیستم . حتی اگه جواب بدم اینقدر عذاب وجدان میگیرم و خودخوزی میکنم 

من که مریض شدم . چون آدم حرفی هم نیستم . حتی اگه جواب بدم اینقدر عذاب وجدان میگیرم و خودخوزی میکنم&n ...

میگم جواب هم نده عزیزم کاری هم که میگن رو نکن فقط بگو باشه و کاری که دوست داری رو انجام بده بذار پشتت هم هرچی میگه بگه کسی که باید تو روبشناسه خودش می‌فهمه تو چجوری هستی من بامادرشوهرم تو یه ساختمونم به همین روزای عزیز دیشب از شدت دلشکستگی تاصبح خواب به چشمم نیومد ولی بهش بی ادبی هم نکردم تازه هم رفتم تو حیاط داشتم گل میکاشتم اومد خودش سرحرف رو باز کرد بازم زیاد تحویلش نگرفتم مگه چقدر عمر میکنم که واسه حرفش باهاش بحث هم کنم آنقدر رفت دیشب توخونش بهم فحش دادو نفرینشم کرد که نگو بازم برام اهمیتی نداره چون بخودم ایمان دارم که کار اشتباهی نمیکنم مقصر خودشه 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...‌
میگم جواب هم نده عزیزم کاری هم که میگن رو نکن فقط بگو باشه و کاری که دوست داری رو انجام بده بذار پشت ...

خدا خیرت بده . اره منم باید تحویل نگیرم بفکر باشم حالا بشه می‌خوام برم کلاس ورزش 

خدا خیرت بده . اره منم باید تحویل نگیرم بفکر باشم حالا بشه می‌خوام برم کلاس ورزش 

حتماً برو تو روحیه آن خیلی تاثیر داره سعی کن از مشکلاتت یه پل بسازی خدابز رگه‌ جواب اینهمه صبرت رو بهت میده بهش ایمان داشته باش