2777
2789
عنوان

غم تون الان چیه؟

452 بازدید | 41 پست

بچه ها غم ها و ناراحتی هاتون را بگید اکه کسی راهکاری داره بهش بگیم 🙂❤ عداقل ترین کار که میتونم براتون بکنم 🙏

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

احساس میکنم پدرم ب مادرم خیانت میکنه

خیلی حس بدیه

اخه ۲ ماه پیشم نامزدم بعد ۴ سال عشق و عاشقی بهم خیانت‌کرد

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم ، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم ...  از ماست که بر ماست ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من غمم گفتنی نیس😔😔فقط میشع واسم صلوات بفرستین تا مشکلم حل بشه تا شب ب خوبی و خوشی.انشالله همتون حاجت روا بشین مشکل دارم🙏🙏💋

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
حس حسادت دارم. بابتش هم ناراحتم 

حس حسادت رو که همه خانوما دارن

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
طبیعیه؟ مرد ها یعنی کمتر اینجوری میشن؟ می‌خوام منفجر بشم از حسودی. در حدی که گریه کردم😭

مردا هم حسادت دارن.ولی واسه مردا بش میگن غیرت.واسه خانوما حسادت.