2777
2789
عنوان

طلا

193 بازدید | 8 پست

سلام وقت همگی بخیر .من راهنمایی میخوام .اگر کسی میتونه درست راهنمایی کنه لطفا دریغ نکنه 

من ۵۰ گرم طلا دارم بفروشم پولشو بزارم بانک ماهیانه چیزی بده یا نگه دارم خودشون رو .اونی که میتونه درست راهنماییم کنه بگه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اینکه بشینی بگی این طلا فرداروز قیمتش دوبرابر میشه درسته اما درصورتیکه به بلند مدت بخوای فکر کنی 

از یه بابت دیگه هم اگه شما ۵۰تومن بگذاری بانک برامثال میگما ماهیانه حدود یه تومن بگیری باز به همون سود بلند مدت رسیدی 

فقط فرقش اینه پول لامصب نمیمونه ولی طلا میمونه تا براروز مبادا 

ولی شما میتونی طلا رو بفروشی بذاری بانک واعتبار تسهیلات بگیری بعد امتیازتو بفروشیش و اینجور هم پولت سرجاشه هم به اون سودی که بخوای میرسی ولیکن بیشتر

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

واای نه نفروشیا 

من فروختم گذاشتم بانک طلا رفت بالا و با پولم تونستم یک چهارم از طلاهایی که فروخته بودم رو بخرم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️