2821
2789
عنوان

ضخامت رحم

4113 بازدید | 22 پست

بچه ها مادرم ی مدت خونریزی شدید داشتو قط نمیشد تا حالا سه بار کورتاژ کرده الان چندروز پیش بهش گفتم بازم باید کورتاژ کنه خیلی نگرانم زبونم لال سرطان و این چیزا نشه ی وقت

مامان منم خونریزی های شدیدی داشت دکتر بهش گفت باید کورتاژ کنی اما موقته بعد چندسال بازم باید کورتاژ بشی بهترین راه اینکه رحم رو در بیاری 

عمل کرد رحم رو درآورد 

خداروشکر هیچ مشکلی نداره که حتی حال جسمیش هم خیلی بهتر شده 

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جواب پاتولوژیهای قبلیشون چی بوده؟

نمیدونم والا من فقط دو سال پیش خودم باهاش بودم کورتاژ کرد خوب شد دوباره تازگی خونریزی داشت دکترش گفت بازم باید کورتاژ کنی چون سنت زیاد نیست نمیخایم رحمتو دربیاریم

مامان منم خونریزی های شدیدی داشت دکتر بهش گفت باید کورتاژ کنی اما موقته بعد چندسال بازم باید کورتاژ ...

دکترش اجازه نداده رحمشو دربیاره گفته میخایم سعی کنیم با کورتاژ درمان کنیم

نمیدونم والا من فقط دو سال پیش خودم باهاش بودم کورتاژ کرد خوب شد دوباره تازگی خونریزی داشت دکترش گفت ...

منم دو ماهه خونریزی دارم همش دکتر گفت ضخامت رحم کم شده خیلی ناراحتم

یعنی سرطانه ؟

کورتاژ چی رو در میارن؟

در خود بطلب ؛ هر آنچه خواهی تویی️ 🌱

دکترش اجازه نداده رحمشو دربیاره گفته میخایم سعی کنیم با کورتاژ درمان کنیم

مامانم چندتا دکتر رفت همشون گفتن کورتاژ این دکتر گفت تخلیه رحم 

چندسالشه مادرت؟ 

سنش کمه برای تخلیه رحم  بهتره پیش چندتا متخصص دیگه ببریش ببین نظر اونا چیه

امپولم واسش زدن تاثیر نداشته 

الانم ازمایش قبل عمل داده دکترش که دکتر معروف و خوبیه نمیدونم دیگ چیکار کنیم

امپولم واسش زدن تاثیر نداشته  الانم ازمایش قبل عمل داده دکترش که دکتر معروف و خوبیه نمیدونم دی ...

وقتی با کورتاژ جواب نده معمولا رحم رو در میارن 

دخترعمه م این عمل رو انجام داد چون کورتاژ فایده نداشت  ۳۶ سالشه 

وقتی با کورتاژ جواب نده معمولا رحم رو در میارن  دخترعمه م این عمل رو انجام داد چون کورتاژ فاید ...

اها اره دکترشم گفته اینبار انجام میدیم اگه خوب نشد رحمو درمیاریم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز