2821
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 65 پست
پسرم انگار سرما خورده تو خواب ناله میکنه از صدای اون بیدار شدم و نگرانشم🙁

اخی عزیزم❤

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
با خودم مباحثه تربیتی  راه انداختم ولی مطمعنم کنار میام راه درست انتخاب میکنم

دمت گرم عزیزم 

تو از پسش بر میای 

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نگران  آینده ی بچه هام  چه کارکنم  کجا برم که بتونم   بهتر  باهاشون درارتبا ...

انشاالله که خدا کمکت کنه

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
اسی جریان این تاپیکه چیه؟ 

راجب یه دختری هست به نام سمیرا که داستانش ترسناکه

منم سینگل بودم قبل ایشون😂 الان فکر میکنم چجوری من بدون اون زندگی میکردم؟ خیلی خوبه امیدوارم تجربش ...

خودم تاحالا تجربش نکردم ولی بخوای تصورت رو توی اون شرایط قرار بدی واقعا حس قشنگه دیگه چه برسه به واقعیت😍 الهی خدا برای همدیگه حفظتون کنه و خوشبخت ترین عروس دنیا بشی قشنگم❤

مرسی از حرف های قشنگت. الهی دل تو هم همیشه خوشحال و آروم باشه.

زنده باشید. ممنونم از لطفتون

واقعا از کجا بخونمش؟ 

اگر بخونی دیگه فکرت چند روز درگیره ها 

نمیدونم عزیزم سرچ کن داستان خوابگاه سمیرا شاید لینکش برات اومد

اگر بخونی دیگه فکرت چند روز درگیره ها  نمیدونم عزیزم سرچ کن داستان خوابگاه سمیرا شاید لینکش بر ...

اتفاقا انقدر بیکارم تازه قراره برم دانشگاه ترم اولیم الان حوصلم سر رفته 

باش

الله
خدا از دهنت بشنوه  خدا همیشه کمکم کرده اینبار  هم به داد بنده اش میرسه  

من امشب خیلی دلم گرفته بود و با خدا قهر کردم😔

ولی میدونی وقتی به گذشته ام فکر میکنم که چقدر من سختی کشیدم و همش حالا چه خوب چه بد گذشت و فقط فقط خدا میدونه که چه بر روز من اومد فقط خدا بود که کنارم بود ... انشاالله که خدا بچه هاتون رو حفظ کنه و همیشه سلامت باشن و موفقیت هاشون رو ببینی❤ همه چیز رو بسپار دست خدا، خدا حواسش به همه چیز و همه کس هست هستم منم خیلی اشتباه کردم که امشب به خاطر یه چیز خیلی کوچیک شبم رو خراب کردم و با خدا قهر کردم. امیدت به خدای غیر ممکن ها باشه😊💚

فقط خیلی طولانی؟ 

اره فقط کنم پارت. پارت توضیح داده

اتفاقا انقدر بیکارم تازه قراره برم دانشگاه ترم اولیم الان حوصلم سر رفته  باش

موفق باشی

2828
2791
2779
2792