2821
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 65 پست
الهی شما هم مثل مامان من همش فکر و خیال و نگرانی  ایشالا سایه ات بالا سر بچه هات همیشه باشه

سخته به خدا قسم سخته یکی نوجونه یکی کودک یکی خردسال 😔  موندم با دنیای   پر از سوال 

منم داشتم با رل جدیدم صحبت می‌کردم😂

عزیزم😂😍

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تازه این هارو خوندی برا خیلی وقت پیشه اره ترسناکه منم وقتی خوندم چند روزی فکرم درگیر بود 

تا صفحه ۲۰ خوندم هم داستانه هم نظرات کاربرا ترسناک بود بعضیاشم تازه از ترس نصفه خوندم

وای چه کیوت :) 

باورت میشه الان از‌ خواب سرم و چشام درد میکنه

شام هم نخوردم زیاد فقط یکی دوتا قاشق، مهمونی بودیم غرب ک پیام داد حالم خوب بود دیگه از ذوق چیزی نخوردم زیاد

الان معده درد هم دارم و گشنمه 

ولی با ذوق منتظرشم‌ بیاد

سخته به خدا قسم سخته یکی نوجونه یکی کودک یکی خردسال 😔  موندم با دنیای   پر از سوال&n ...

الهییییی 

عزیزدلم فکر و خیال نکن :)))) 

تو باید خوب بخوابی و سالم باشی که بتونی خوب مدیریت کنی این موضوع رو 

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

منتظرم از حموم بیاد بیرون  چت کنیم تا صبح😂 بعد ۱۳ روز حرف زدم باهاش خدمت بود

الهی😍😞

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
باورت میشه الان از‌ خواب سرم و چشام درد میکنه شام هم نخوردم زیاد فقط یکی دوتا قاشق، مهمونی بودیم غر ...

آقا سینگل اینجا نشسته هاااا🥺😂

وای عزیزممممم 

خیلی کیوته این انتظار 

ایشالا همه انتظار ها از این نوع باشه 

( غذا بخور ضعف نکنی 😍)

"درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀

مسئول چراغی؟   من بیدارم چون اتفاقی برام افتاده و بخاطرش غمگینم و خواب به چشمام نمی ره.

اشکال نداره...

انشاالله هر چی که به صلاحته برات اتفاق بیوفته و دلت اروم باشه همیشه...

آقا سینگل اینجا نشسته هاااا🥺😂 وای عزیزممممم  خیلی کیوته این انتظار  ایشالا همه انتظار ...

منم سینگل بودم قبل ایشون😂

الان فکر میکنم چجوری من بدون اون زندگی میکردم؟

خیلی خوبه امیدوارم تجربش کنی

نمیتونم چیزی بخورم خونه خودمون نیستم

منم سینگل بودم قبل ایشون😂 الان فکر میکنم چجوری من بدون اون زندگی میکردم؟ خیلی خوبه امیدوارم تجربش ...

مرسی عزیزدلممم

2828
2791
2779
2792