۱۲۳۰۰۰ مدیر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 2443 عنوان چرا بیدارید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 65 پست من خودم ساعت ۱۲ خوابیدم الان بی بی م گفت پاشو چراغو روشن کن میخوام برم سرویس دیگه خوابم پرید😄 این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱 1402/10/15 | 03:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghbaeentha عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 1866 الهی شما هم مثل مامان من همش فکر و خیال و نگرانی ایشالا سایه ات بالا سر بچه هات همیشه باشه سخته به خدا قسم سخته یکی نوجونه یکی کودک یکی خردسال 😔 موندم با دنیای پر از سوال
۱۲۳۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 2443 منم داشتم با رل جدیدم صحبت میکردم😂 عزیزم😂😍 این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
fatme74 عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 8268 تازه این هارو خوندی برا خیلی وقت پیشه اره ترسناکه منم وقتی خوندم چند روزی فکرم درگیر بود تا صفحه ۲۰ خوندم هم داستانه هم نظرات کاربرا ترسناک بود بعضیاشم تازه از ترس نصفه خوندم
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11860 وای چه کیوت :) باورت میشه الان از خواب سرم و چشام درد میکنهشام هم نخوردم زیاد فقط یکی دوتا قاشق، مهمونی بودیم غرب ک پیام داد حالم خوب بود دیگه از ذوق چیزی نخوردم زیادالان معده درد هم دارم و گشنمه ولی با ذوق منتظرشم بیاد
eugenie_d_clary عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 2123 سخته به خدا قسم سخته یکی نوجونه یکی کودک یکی خردسال 😔 موندم با دنیای پر از سوال&n ... الهییییی عزیزدلم فکر و خیال نکن :)))) تو باید خوب بخوابی و سالم باشی که بتونی خوب مدیریت کنی این موضوع رو "درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀
۱۲۳۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 2443 منتظرم از حموم بیاد بیرون چت کنیم تا صبح😂 بعد ۱۳ روز حرف زدم باهاش خدمت بود الهی😍😞 این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
eugenie_d_clary عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 2123 باورت میشه الان از خواب سرم و چشام درد میکنه شام هم نخوردم زیاد فقط یکی دوتا قاشق، مهمونی بودیم غر ... آقا سینگل اینجا نشسته هاااا🥺😂وای عزیزممممم خیلی کیوته این انتظار ایشالا همه انتظار ها از این نوع باشه ( غذا بخور ضعف نکنی 😍) "درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀
eshghbaeentha عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 1866 الهییییی عزیزدلم فکر و خیال نکن :)))) تو باید خوب بخوابی و سالم باشی که بتونی خوب مدیر ... امشب بد خواب شدم
۱۲۳۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 2443 مسئول چراغی؟ من بیدارم چون اتفاقی برام افتاده و بخاطرش غمگینم و خواب به چشمام نمی ره. اشکال نداره...انشاالله هر چی که به صلاحته برات اتفاق بیوفته و دلت اروم باشه همیشه... این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
eugenie_d_clary عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 2123 امشب بد خواب شدم 🥺 "درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11860 آقا سینگل اینجا نشسته هاااا🥺😂 وای عزیزممممم خیلی کیوته این انتظار ایشالا همه انتظار ... منم سینگل بودم قبل ایشون😂الان فکر میکنم چجوری من بدون اون زندگی میکردم؟خیلی خوبه امیدوارم تجربش کنینمیتونم چیزی بخورم خونه خودمون نیستم
۱۲۳۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 2443 ما را همه شب نمیبرد خواب.... 😔😔 این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
elahe_dustetdahstam عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 2573 اشکال نداره... انشاالله هر چی که به صلاحته برات اتفاق بیوفته و دلت اروم باشه همیشه... مرسی از حرف های قشنگت. الهی دل تو هم همیشه خوشحال و آروم باشه.
eugenie_d_clary عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 2123 منم سینگل بودم قبل ایشون😂 الان فکر میکنم چجوری من بدون اون زندگی میکردم؟ خیلی خوبه امیدوارم تجربش ... مرسی عزیزدلممم "درخواست نه خانم نه آقا ، لطفا درخواست ندید"🍓I'm not a feminist ! of course I don't believe that men are equal to women, women are much better🎀
eshghbaeentha عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 1866 🥺 با خودم مباحثه تربیتی راه انداختم ولی مطمعنم کنار میام راه درست انتخاب میکنم