2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 35 پست
نه ببین سخت که میگم منظورم جسمیش نیس.روحی و اعصابی.ناخواسته برای اولی کم تر میشی و داغون میشی.خواب ت ...

چندساله فاصله سنی بچه هاتون؟؟

خدا حفظشون کنه

میگذره این روزا هرچند سخت

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزم . بچه دوم کلا که خوبه البته با فاصله سنی ۲ تا ۳ سال . ( البته روانشناسا میگن) . ولی خب واقعا سخته من خودم دوتا دارم برای من فاصله سنیشون البته ۸ ساله  و خب زیاده !( الان که کوچیکه شش سالشه دیگه شرایط بهتره ولی کوچیکتر که بودن خیلی سخت بود ) اگه صبر و حوصله داری  اوکیه درغیر اینصورت خیلی سخت میشه 

سلام عزیزم . بچه دوم کلا که خوبه البته با فاصله سنی ۲ تا ۳ سال . ( البته روانشناسا میگن) . ولی خب وا ...

دقیقا میترسم خودمم ک اعصابم نکشه

چون دخترم خیلی اذیتمون کرد البته الان بهتر شده

ولی خب همسرم خیلی اصرار داره برای بچه، خودمم دوست دارم

واقعا گیج شدم🥲

۴ سال و یک ماه ینی بچه ام سه سالو ۴ ماهش بود تقریبا باردار شدم

چ جالب

اگر منم اقدام کنم سه چهار ماه بگیره

تقریبا مثله فاصله سنی بچه های شما میشه

واکنش دخترتون چجوری بود ب نی نی جدید؟؟ 

خوشحال بود از بدنیا اومدنش.اون اوایل هروقت از مهد میومد خونه میومد پیش داداشش و از من میپرسید جوجه کوچولومون چطوره؟هر از گاهی هم از طرف داداشش براش هدیه میخریم خیلی خوشحال میشه.وقتی حواسمون پرت میشه میبینیم افتاده رو داداشش و داره بوسش میکنه از خوشحالی😂

خوشحال بود از بدنیا اومدنش.اون اوایل هروقت از مهد میومد خونه میومد پیش داداشش و از من میپرسید جوجه ک ...

عزیزم😂😍

دختر منم عاشق بچه کوچیکه ینی ضعف میکنه واس نی نی کوچولو

خدا حفظشون کنه زیر سایه پدر و مادر❤️

چ جالب اگر منم اقدام کنم سه چهار ماه بگیره تقریبا مثله فاصله سنی بچه های شما میشه

ان شالله به دل خوش و تن سالم عزیزم  

میگم الحمدلله من که خیلی راضی بودم و هستم واقعا زمان خوبی بود برا خودم و بچه ها شکر خدا   

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  4 ساعت پیش