2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وقتی ترکیدی میفهمی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

چ جالب آدما وقتی مشروب میخورن انق مستن حالیشون نی کجا هستن

اونوقت شما اومدی نینی سایت توضیح میدی 

خب همین جوری ک نینی سایت گفتی 

همینو گوگل میزدی برات میاورد

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤
😐😐تا حالا مشروب نخوردم ولی ادامس نعنایی بخور  و ادکلن بزن ب خودت☹️

دوستم منو دعوت کرد ولی چند تا مردم بودن کلی مشروب خوردیم کلی دست متلیم کردن به زور از دستشون فرار کردم دارم میرم خونه شوهرم بیدار باشه بفهمه میکشتم

دوستم منو دعوت کرد ولی چند تا مردم بودن کلی مشروب خوردیم کلی دست متلیم کردن به زور از دستشون فرار کر ...

اها 

اسی کم فیلم هندی ببین نگرانتم واقعا از شدت این همه فیلم هندی دیدن واقعا نگران کنندس

:))عدالت اصن وجود داره؟امروز بهم ثابت شد هم وطن هم خون هیچکسی به هیچکسی رحم نمیکنه :)🙂🖤فکر نمیکردم اینجوری بشه من کاربر rahil_23 ام امروز ۴ مهر ۱۴۰۲ تلیق شدم بخاطر تایپیک های راجب خروج اتباع و فش ها ک میدادم اونا هم فش میدادن جالبه اونا هم چنان حضور دارن ولی منو تلیق کردن :) من ایرانیم منن تلیق کردن ولی اتباع ک هیچ هویتی ندارن رو گذاشتن بمونه🙂🖤
دوستم منو دعوت کرد ولی چند تا مردم بودن کلی مشروب خوردیم کلی دست متلیم کردن به زور از دستشون فرار کر ...

دست مالی😐

چرا پیش غزیبع ها این کارا میکنین آخه 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

☹️☹️☹️کاش بری خونه ی مامانت امشب خونه خودت نرو ب نظرم

چطور با همچین دوستایی میگردی 🙁 الانم برو ی جای امت گیر چند نفر دیگ نیفتی 

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃