2777
2789

ارشیو خالی شد فک کنم 😆

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهار سری بود؟

نوشته بودن این چهار گروه قرار بوده برای نوروز پخش بشه به احترام جان باختگان پخش نشده الان پخش کردن

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...
نوشته بودن این چهار گروه قرار بوده برای نوروز پخش بشه به احترام جان باختگان پخش نشده الان پخش کردن

آره اینو شنیدم منم

فکر کردم قسمتاش بیشتره و یکماهی طول میکشه

آره اینو شنیدم منم فکر کردم قسمتاش بیشتره و یکماهی طول میکشه

اره منم منتظر بودم خورد تو ذوقم😅

سفیر اهدای عضو❤️برای شادی روح مادرم و همه درگذشتگان یک شاخه گل صلوات ...

سلام عزیزم توسایتی چنتا سوال داشتم؟؟؟

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
2790
2778
2791
2779
2792