2789
عنوان

زن دومم

| مشاهده متن کامل بحث + 8123 بازدید | 175 پست
هنوز انقد درب و‌داغون نشدم اوار شم روزندگی یکی دیگه

دختر گل کاش قضاوت نکنی همسرم مجرد بود منو کرفت من زن دومشم ولی جدا شد منو گرف

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امثال تو شاید در ظاهر سوگولی باشن ولی اینو بدون قلب شوهرت هنوز واسه زن اولش میتپه و شبا با یاد اون م ...

پس چرا جدا شده؟اینجوری دلهره ننداز تو دل اسی بنده خدا من خودم زن دومم

همیشه وایب خوب به خودت بده😚✨قبل هر کارت فکر کن من پیشنهاد ازدواج پسرخالمو رد کردم با شوهرم ازدواج کردم اونم بهم خیانت کرد طلاق گرفتم با پسرخالم ازدواج کردم 💚💛🧡💙 عشق زندگیمه یار الانم 
امثال تو شاید در ظاهر سوگولی باشن ولی اینو بدون قلب شوهرت هنوز واسه زن اولش میتپه و شبا با یاد اون م ...

طلاق گرفتن بابااااا

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

هنوز نشدم در واقع مردی که هفت سال پاش وایسادم بهانه بچه شو کرده و میخاد دوباره زن اولش که ازش جدا شد ...

هفت سال بپای مرد متاهل وایسادی ؟پس حقته 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

من زنم دومم همسر اول شوهرم فوت شدن ، روحشون شاد  خودمم قبلا یه ازدواج ناموفق داشتم همسرم ۲ ت ...

الان راضی هستی که بچه های شوهرتو بزرگ میکنی.

برگردی عقب بازم باشوهرت ازدواج میکنی؟

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

نامردا

شوهرم طلاق گرفته بود چند سالم ازش گذشته بود با من ازدواج کرد😕کم بد‌و بیراه بگید

یا جوادا لائمه ادرکنی ❤️مطمنم بزودی معجزه میشه خدایا کمکم کن خدایا تو اگه بخای میشه خدایا امیدم به دستای خودته

پس چرا جدا شده؟اینجوری دلهره ننداز تو دل اسی بنده خدا من خودم زن دومم

جدا شدن دلیل نمیشه که طرفو دوس نداشته باشه یه سریا عاشق همن ولی از شدت جنگ و اعصاب مجبورن جدا شن وگرنه عشقشون تو دل هم میمونه