سلام خانوما.من عکس رنگی دادم یکی از دوله ها بسته بود که باز شد یکیش هم سالپنژیت حاد داشت که انتی بیوتیک خوردم.شوهرم آرمایش داد تحرک و تعداد خوب بود ولی dfi بالاست.حالا دکتر اورولوژی میگه مشکلی نیس و تقویتی فقط داده.کسی تجربه ای داره؟میتونم امیدوار باشم یا حتما باید dfi پایین بیاد؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تهرانم. مگه تازه متوجه شدین ک بیخیاله؟ما ۶ ماهه فهمیدیم.. شما موروفولوژی تونم نرماله؟ برای همسرم ...
گلم ۲ ساله که میگم برو آزمایش.از اول سال قول داد بره.نرفت و نرفت تاشد آذرماه.هرچی میگم برو پیش متخصص ناباروری.رفته پیش یه اورولوژی که معروفه ولی کارش ناباروری نیس.
شوهر من هم تعداد هم تحرکش خوبه ولی dfi بالاس.دکترش گفته مهم نیس .ویتامین e داده و یه تقویتی.که اونم دو هفته اس رفته دکتر نمیخوره
گلم ۲ ساله که میگم برو آزمایش.از اول سال قول داد بره.نرفت و نرفت تاشد آذرماه.هرچی میگم برو پیش متخصص ...
بخاطر این که یه بچه دارین، جواب آزمایششو اصلا قبول نکرده، ما بچه نداریم شوهرم همکاری میکنه، ولی واقعا من خودمم باورم نمیشه یعنی چی ک همه چی نرماله حتی سونو بیضه و آزمایش هورمونی بعد dfi بالاس!
بخاطر این که یه بچه دارین، جواب آزمایششو اصلا قبول نکرده، ما بچه نداریم شوهرم همکاری میکنه، ولی واقع ...
درسته.یکی داریم ولی نمیخوام تنها بمونه.اگه بچه میخواد باید همکاری کنه.اگه من عکس رنگی نرفته بودم نمیفهمیدم یه لوله م بسته س اون یکی هم عفونت داره.خوب باید رفت دکتر و داروها رو خورد تا درمان بشیم.
درسته.یکی داریم ولی نمیخوام تنها بمونه.اگه بچه میخواد باید همکاری کنه.اگه من عکس رنگی نرفته بودم نمی ...
حق با شماست ، مردا کلا فکرشون درگیر قسط و وام و این چیزاس، فکر نمیکنن دیر میشه،البته دی اف ای هم درمان خاصی نداره ک قطعی باشه، منو شوهرم ۲۷سالمونه، دکترش دید داروها تاثیر منفی داشتن گف ی مدت بیخیال بشین
حق با شماست ، مردا کلا فکرشون درگیر قسط و وام و این چیزاس، فکر نمیکنن دیر میشه،البته دی اف ای هم درم ...
خوب خدا رو شکر شما جوونین.هنوز وقت دارین.من که دیگه داره ۴۰ سالم میشه شوهرمم ۴۴ سالشه.وقت نداریم دیگه.میدونی بحث قسط و وام و اینا نیس.قسط و وام هست ولی شوهر من یکدنده س.میگه حرف خودم باید باشه.ای بابا پیر شدم رفت.انشاالله شما هم هرچه زودتر دامنت سبز بشه.حتما بهم خبر بده خوشحالم کن