2777
2789

سلام دوستان لطیا راهنمایی کنید

من درباره قد خودم خیلی خیلی گیج شدم نمیدونم به کدوم اعتنا کنم

من قدم دقیقا نمیدونم چند  هست 

ولی رفتم مشاور تغذیه و اونجا قد منو که گرفت گفت ۱۷۲ 

ولی قبل ترش چند سال پیش (۱۴ سالگی یا ۱۵ سالگی ) من ۱۷۲ بودم و تا الان  رشد کردم 

از اون طرف خیلی از دوستام هستن که قدشون ۱۷۰ هست و از من کوتاه ترن (در حد ۵ سانت ) یا اون دوستام که قدشون ۱۷۵ هست ، هم قد من هستن 

تو خونمون قدم رو می گیرم ۱۷۳ نشون میده ، واقعا گیج شدم 

بنظرتون ۳ ۴ سانت اینور اونور طبیعیه ؟؟؟؟

آره عزیزم طبیعیه 

برای منم هیچوقت دقیق در نمیاد 

حتی برای دخترمم هر دفعه یه عددی رو میگن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمه حالا؟ 

شما بگیر ۱۷۳ سانت و ۳ میلیمتر

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

آره عزیزم طبیعیه  برای منم هیچوقت دقیق در نمیاد  حتی برای دخترمم هر دفعه یه عددی رو میگن ...

واقعا گیج شدم ، فکر می کردم فقط من اینطوری باشم 

بهرحال ممنونم عزیزم از راهنماییت ❤

سعی کن جوراب نپوشی جایی وایسا که زیر پات فرش موکت نباشه کنار دیوار آشپزخونه روی کاشی بهترین جاست یه کتاب بردار با یه مداد صاف کنار دیوار وایسا کتاب بزار سرت کج نکن صاف باشه از به نفر بخا که پایین کتاب به کجا رسیدعلامت بزنه بعد با متر خیاطی اندازه بگیر با متر اندازه دقیق در نمیاد

واقعا گیج شدم ، فکر می کردم فقط من اینطوری باشم  بهرحال ممنونم عزیزم از راهنماییت ❤

مآل منم همینه گلم 

خط کش ها دقیق نیستن حتی خودم دو تا خط کش کنار هم گذاشتم و با کمال تعجب دیدم دقیق نیستن

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
سعی کن جوراب نپوشی جایی وایسا که زیر پات فرش موکت نباشه کنار دیوار آشپزخونه روی کاشی بهترین جاست یه ...

دقیقا همیمو میخواستم بدونم ، با این متراژ ها که واسه بابا هاست اندازه میگیرم دقیق نمیگیره 

با خیاطی میگیرم ایندفعه ببینم چچوریه 

مآل منم همینه گلم  خط کش ها دقیق نیستن حتی خودم دو تا خط کش کنار هم گذاشتم و با کمال تعجب دیدم ...

واقعاا جدی داری میگی ؟؟ منم همینو میخواستم بدونم ، که ایا این متر هایی که باهاشون اندازه میگیریم چند سانت اینور اونورن ، شکم برطرف شد ❤

واقعاا جدی داری میگی ؟؟ منم همینو میخواستم بدونم ، که ایا این متر هایی که باهاشون اندازه میگیریم چند ...

اره بابا سنم گم بود برام خیلی عجیب بود چرا میگفتم نکنه اشتباه دیدم😐ولی خب دقیق همینه نیم یا یه سانت اینور اونوره

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
واقعا گیج شدم ، فکر می کردم فقط من اینطوری باشم  بهرحال ممنونم عزیزم از راهنماییت ❤

نه گلم نگران نباش 90 درصد همینطورن که گفتی ، 

به خدا ماهِ گذشته بهداشت قَد دخترمو اندازه گرفت گفت 162 

رفتیم داروخونه دستگاه اندازه گیری داشت گفت 164

اومدم خونه خودم با متر اندازشو گرفتم 160 بود 😅😅

( اینم با جزئیات بهت توضیح دادم که بدونی تو تنها نیستی🙂❤️) 

خواهش میکنم عزیزم ❤️🌹

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

اره بابا سنم گم بود برام خیلی عجیب بود چرا میگفتم نکنه اشتباه دیدم😐ولی خب دقیق همینه نیم یا یه سانت ...

منم از بچگی همینطوری بودم ،متر منو خیلی کمتر نشون میداد درحالی که خانه بهداشت گرفتم بیشتر بود 😂😂 واقعا گیج شده بودم 😂 مرسی عزیزم

نه گلم نگران نباش 90 درصد همینطورن که گفتی ،  به خدا ماهِ گذشته بهداشت قَد دخترمو اندازه گرفت ...

دختر شماهم مثل من 😂😂😂😂 عزیزم واقعااا مرسی که گفتی لازم بود اینطوری با این جزئیات ببینم ، چون واقعا گیج شده بودم ، حالا که میبینم طبیعیه پس 

مرسی از راهنماییت ❤❤❤

دقیقا همیمو میخواستم بدونم ، با این متراژ ها که واسه بابا هاست اندازه میگیرم دقیق نمیگیره  با ...

با متر خیاطی دقیق با متراژ کلا اشتباه گرفته میشه متر برای خونه و زمین خوبه نه قد