2777
2789
عنوان

۱۵دی ۱۴۰۰

42 بازدید | 5 پست

خدا بهم لطف کرد و یکی از فرشته هاشو بهم داد...

اون فرشته شد نور زندگی من...شد نورای من

نورای من امشب شد دوساله و من دارم گریه میکنم بخاطر گذر زمان...بخاطر اینکه میدونم ی روزی میاد ک دیگه نمیاد بغلم..دیگه ریخت و پاش نمیکنه دیگه حتی ممکنه صدامم نکنه...

کاش زمان همینجا و کنار شیرین بازیای الان وایسه...کاش انقد زود نگذره...

دختر کوچولوی من تولدت مبارکم...خدا هم عمر با عزت بهت بده هم عزت بده...خدا سرشناست کنه و دست ب خاک بزنی طلا بشه...

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

میدونم ی روزی میاد میری تو اتاقت و درتو میبندی...

کاش اینجوری نشه

من خیلی دوستت دارم انقدری ک تا صبح صدبار بیدار میشم و نگات میکنم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای چه مادر مهربونی ♥️☘️☘️🥺

متنت پر از احساسه

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼

اععععع مبارکه 😍😍😍😍😍

منم تولدمه ۱۵ ام 🥰🥰🥰

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥