2777
2789
عنوان

نگهداری گربه

289 بازدید | 17 پست

راجب شرایطش بگید 

و هزینه اش

ما خونه مون کوچیکه و من فعلا برای چندین ماه دستم خیلی خالیه و کسیم کمکم نیست تو نگهداری خودمم آدم پرمشغله‌ایم 

میخوام ببینم با این شرایط میتونم خوب نگهداری کنم یا ممکنه اذیت شه 

اصلا گربه رو نگهداری تو خونت کلا اذیت میشه

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

اگه دستت خالیه فکر نکنم کار آسونی باشه.تو محلمون یه گربه بود بچه شو خونه ما آورد دنیا تو حیاط نگه داشتم تا بزرگ بشه.همون گربه که تو حیاط بود واسم خرج داشت خودمون روزی گوشت نمیخوردین ولی برای اون گوشت می آوردم.چه برسه ببری تو خونه خوراک خوب خاک ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دلم از این گربه ها میخواد

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
چرا نمیگیری؟ 

خانوادم اجازه نمیدن 

گریه کن

چیو گریه کنم میگن یا تو بدون گربه یا هیچ کدوم

(منو با گربه میندازن از خونه بیرون)

اگه دستت خالیه فکر نکنم کار آسونی باشه.تو محلمون یه گربه بود بچه شو خونه ما آورد دنیا تو حیاط نگه دا ...

نگهداشتنش چجوریه واسه کسی که کل روز درگیری داره؟

ببین یکمم سلیطه بازی در بیار تو میتونی 

ولش کن حوصله داری حالا گربه برا من چیکار میخواد بکنه 😐😐😐

نگهداشتنش چجوریه واسه کسی که کل روز درگیری داره؟

خب دائم باید بهش برسی .من مال خودم تو حیاط بود صبح که بیدار میشد انقدر در حیاطو میزد که برم براش صبحانه ببرم.مادرشم بود.صبحانه که میخورد سیرمونی ام نداشت.وقتی مادرش میرفت بیرون این طاقت تنهایی نداشت میومد ت خونه باید پیشش بودم تا احساس تنهایی نکنه.باید براش خاک بخری تا دستشویشو اونجا انجام بده.

روزی چندبار غذای گوشتی بدی اگه بدغذا نباشه غذای غیرگوشتی مثل برنج و ماکارونی هم میخورن به شرطی که اصلاااا نباید ادویه و نمک داشته باشه.جگر اصلا نده مگه هفته ای یه بار.روزی یه بار موهاشو شونه بکش.واکسن خیلی لازم نیست ولی قرص انگل هر یه ماه یه بار لازمه ورقی حدود ۵۰ هزار

عزیزم من سالهاست درمورد گربه دارم تحقیق میکنم و بزودی میخوام بگیرم

اطلاعاتم زیاده و توی تایپ نمیشه. اگه دقیق میخوای بدونی چی به چیه آیدی تل بدم یا تو بده اونجا بهت توضیح میدم توی ویس

یک تعلیقی با سابقه😄🤟 کاربری شونصدهزارم😐 میشه برای سلامتی روحی و جسمیم صلوات بفرستی؟🥺💜