2777
2789
عنوان

عشق

52 بازدید | 7 پست

تعریفتون‌ از عشق؟ 

آیا عشق پایداره؟ 

حتی بعد گذشت چند سال آیا این احساس عشق میشه که قدیمی نشه؟

آیا این احساساتی که توی نوجوانی بهش برخورد می‌کنیم رو میشه عشق تلقی کرد ؟ 

اینکه یهو بینهایت از یکی خوشت میادو هرچی بیشتر باهاش وقت میگذرونی و بیشتر میشناسیش این حس بیشتر میشه،، آیا این همون عشقه؟ 

جدی جدی عشق چیه؟ یه احساس پیچیده که به هر دوست داشتنی نمیشه نسبت داد یا صرفاً یه احساس ساده و قابل درک که همون دوست داشتن عمیقه؟ 

و سئوال آخر با عشقایی که بی هوا میزنه به سرمون مخصوصا تو جوونی و واقعا نمیشه کنترل کرد اون حسو،، باید چیکار کرد!

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12247835&slug=هنوز-بعد-از-گذشت-نزدیک-به-۱۲-سال-بهش-فکر-میکنم&postId=314134118

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا همچین چیزیو میگی...

عشق خیلی عظیمه اونقد عظیمه که اصلا تو دنیا نیست ما به خیلی چیزا علاقه داریم و خیلی از اشخاص رو دوس داریم اما هیچوقت به اون مرتبه عشق نمیرسه صرفا فقط دوست داشتنه نه عشق

.....

عشق خیلی عظیمه اونقد عظیمه که اصلا تو دنیا نیست ما به خیلی چیزا علاقه داریم و خیلی از اشخاص رو دوس د ...

پس اینم نیست ک وجود نداشته باشه هر قدرم عظیم اگر وجود داشته باشه حتما کسایی هم بودن ک بهش رسیده باشن

در هر صورت از یه نظرایی ، حرفت خیلی درست و محترمه:)

پس اینم نیست ک وجود نداشته باشه هر قدرم عظیم اگر وجود داشته باشه حتما کسایی هم بودن ک بهش رسیده باشن ...

وجود داره ولی تو دنیا نیست جای دیگه باید دنبالش گشت...حس میکنم بمیرم اونوقت میتونم عشق واقعیو تجربه کنم البته این نظر منه ممکنه خیلیا قبول نداشته باشن

.....