2777
2789
عنوان

دل نشکونیم

151 بازدید | 9 پست

کاش وقتی چیزی بهمون میگین و متوجه میشیم دلمون می‌شکنه و فقط نگاتون میکنیم نرین خونتون بهمون فحش بدین یا نفرین کنین ماهم خدایی داریم چوبش هم صدا نداره

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

آخ از دل شکستن ی کاربر از خدا بی خبره بی اصل و نصب دیشب حرفی بهم زد که قشنگ صدای شکستن دلمو شنیدم جوابش هم ندادم اما خداکنه دقیقا چیری که به من گفت سرش بیاد روزی صدبار بمیره و زنده بشه ی چشمش اشک باشه و ی چشمش خون آه کشیدم نمیگذرم ازش

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
آخ از دل شکستن ی کاربر از خدا بی خبره بی اصل و نصب دیشب حرفی بهم زد که قشنگ صدای شکستن دلمو شنیدم جو ...

نفرین نکن عزیزم ماهم خدایی داریم آنقدر تو دلم پره که ازغروب فقط گریه میکنم اما اومد یه حرفی زد رفت تو خونش چشمه اشکم هم خشک کرد خدا میگذره یعنی؟؟

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرین نکن عزیزم ماهم خدایی داریم آنقدر تو دلم پره که ازغروب فقط گریه میکنم اما اومد یه حرفی زد رفت ت ...

نفرین میکنم از دیشب نفرینش کردم که انشالله از این به بعد اینقدر خار و ذلیل بشه که نونش رو بزنه‌ تو خون و اشک خودش و بخوره دقیقا حرفی که به من زد به زودی زود گرفتار بشه به حق فاطمه زهراا نمیگذرم‌ بد دلم سوخت بد

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
نفرین میکنم از دیشب نفرینش کردم که انشالله از این به بعد اینقدر خار و ذلیل بشه که نونش رو بزنه‌ تو خ ...

😔😔

😔😔

خون به دل آدم میکنن آدم میاد اینجا درد و دل میکنه از مشکلاتش میگه اما ی عده که حیف اسم انسان و آدم که رو اینا گذاشتن معلوم نبست تو کدوم طویله بزرگ میشن میان با ی حرف آدمو خورد میکنن خدا ازش نگذره 

ببخشید عزیزم دلم پر بود💔

خون به دل آدم میکنن آدم میاد اینجا درد و دل میکنه از مشکلاتش میگه اما ی عده که حیف اسم انسان و آدم ک ...

نه عزیزم این چه حرفیه اینجا آدم خودشو خالی نکنه که میترکه 

نه عزیزم این چه حرفیه اینجا آدم خودشو خالی نکنه که میترکه 

من که تاپیک هامو پاک کنم از اینجا هم میرم چون دلم دیشب بد شکست بد نتونستم اصلا بخوابم قشنگ قلبم از دیشب تو سینم میلرزه 

من که تاپیک هامو پاک کنم از اینجا هم میرم چون دلم دیشب بد شکست بد نتونستم اصلا بخوابم قشنگ قلبم از د ...

نگو اینطوری بهش فکر نکن خدانگذره ازش

نگو اینطوری بهش فکر نکن خدانگذره ازش

نگذره تا عمر دارم نفرینم پشت سرشه بلاخره ی روز ی جایی چوبش رو میخوره