آخ از دل شکستن ی کاربر از خدا بی خبره بی اصل و نصب دیشب حرفی بهم زد که قشنگ صدای شکستن دلمو شنیدم جوابش هم ندادم اما خداکنه دقیقا چیری که به من گفت سرش بیاد روزی صدبار بمیره و زنده بشه ی چشمش اشک باشه و ی چشمش خون آه کشیدم نمیگذرم ازش
من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
نفرین نکن عزیزم ماهم خدایی داریم آنقدر تو دلم پره که ازغروب فقط گریه میکنم اما اومد یه حرفی زد رفت ت ...
نفرین میکنم از دیشب نفرینش کردم که انشالله از این به بعد اینقدر خار و ذلیل بشه که نونش رو بزنه تو خون و اشک خودش و بخوره دقیقا حرفی که به من زد به زودی زود گرفتار بشه به حق فاطمه زهراا نمیگذرم بد دلم سوخت بد
من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
خون به دل آدم میکنن آدم میاد اینجا درد و دل میکنه از مشکلاتش میگه اما ی عده که حیف اسم انسان و آدم که رو اینا گذاشتن معلوم نبست تو کدوم طویله بزرگ میشن میان با ی حرف آدمو خورد میکنن خدا ازش نگذره
ببخشید عزیزم دلم پر بود💔