2777
2789
عنوان

داماد پر رو و بیخیال خجالتم نمیکشه

620 بازدید | 19 پست

واییی دارم میترکم از حرص 

چیکار کنم  باردارم تو استراحتم اومدم خونه مامانم ..خواهر و بچشم اومدن اینجا از دیروز 

حالاشوهر خواهرم گرفته اینجا خوابیده انگار نه انگار 

من همسرم شهر خودمون نیست ..خواهر اینا کلا یه ربع خونشون از اینجا فاصله است 

خواهرم بهش گفت مگه نمیری خونه ..اونم در کمال پررویی گفت نه

حالا همسرم و خانوادش اگه بفهمن شر میشه ...همسرم باشوهر خواهرم میونشون شکرابه 

حالا چیکنم

خب دلش خواسته بمونه چ ربطی داره

یا برو تو اتاق یا برو خونه خودت 

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه پدر زنشه. دلیل نمیشه چون میونه شما شکرابه اونم نیاد خونه پدر زنش. نگران نباش شوهرتم فهمید با ملایمت بهش همینو بگو. تقصیر شما که نیست چرا نگرانی 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

تو مسئول خونه مادرت ک نیسی ک همسرت بخواد شر کنه همون قدر ک تو 

تو خونه بابات سهم داری خواهرتم داره.اگر اذیتی بنطرم برو خونه خودت مادرت بیاد پیشت

البته ک کار خواهرت درست نیس میاد شب میمونه ولی نمیشه هم ایرادی گرفت 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
عجب واسه حرص دراوردنت اونجا مونده نمیره خب بره خونه خدش بخابه😐

دقیقااا  ترسم از اینه خودش همسرم رو بفهمونه 

ب  مادرم گفته فردا بیا بریم کمک من کن یکم بناکاری دارم 

مادرم گفته ک من چی تنها و اینا اونم گفته فکر کنه تو سرکاری از صبح با بعد از ظهر ....مامانم گفته میره خونشون بدتر اینم گفته خب بره