2777
2789
خیلی سوال میپرسم🚶‍♀️😂 میخواستم بدونم به نظرتون اگه نمیرفتین تیزهوشان زندگیتون با الان فرقی داشت؟

اشکال نداره عزیزم  سوالی داری بپرس

قاطعانه میگم هیچ فرقی نداشت من سال نهم به حرف یه استادی از تیزهوشان دراومدم که چقد اون بزرگوار پارسال منو کمک کردن و دعاش میکنم 

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می ترسم اگه قبول نشم دیگه رتبمم خوب نشه تو کنکور🚶‍♀️

من غیر انتفاعی رو ترجیح دادم 

اون استاد به من گف اون ضربه ای که بهت میزنه هی تو مخت می‌کنن آینده فقط و فقط درسه تو ناخود آگاه چشمت فقط درس و می‌بینه یهو به خودت میای ۱۷.۱۸ سالته اوج جوانی ته و فقط با درس سر و کله زدی و با ی بار قبول نشدن تو کنکور بهت انگ خنگی و میزنن و ب من رک گفتن فقط غیر انتفاعی برو اونجا از هرنوع فضاش عالیه نسیت ب دولتی و ...

STRONG GIRL🙂‍↔️🫧

روزانه ۴ ساعت درس بخونه و ۲۰۰ تا تست بزنه 

از اسفند ماه آزمون شبیه ساز تیزهوشان از دانش آموز گرفته بشه 

تعطیلات عید فقط دو روز اول 

بقیه روزها باید بشینه تست بزنه و روزانه دو تا سه آزمون شبیه ساز گرفته بشه 

دقت کنید آزمون حتما شبیه ساز باشه یعنی دو دفترچه ای و حتما ۱۲۰ سوالی ( هر دفترچه ۶۰ سوال ) 

زمان آزمون طبق آزمون اصلی تیزهوشان باشه 

و پاسخبرگ مخصوص تیزهوشان داشته باشه 

الله نورالسماوات والارض

اره.کلاس باید بره و کتاب هوس کمپلکس بزنه.معول هشتم نهم بالای ۱۹بشه حتما.و درسای هشتم‌نهم‌هم خیلی بخونه چون توی ازمونشون از کتاب درسی هم سوالای فرادرسی میاد.اشنامون کلاس دلاوری رفت قبول شد

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....