2777
2789
عنوان

بقایای جنین

362 بازدید | 7 پست

زن داداشم ۱ ماه پیش کورتاژ داشته، ۱۸ هفته بوده ک بعد ۱۵ هفتگی پارگی کیسه آب داشته، وبچه رو متاسفانه از دست داد، وازاوتجایی ک سوتو گرفته بود دکتر بهش گفته بچت استخونیه ، وکیسه ابتم پاره شده باید کورتاژ شی، کورتاژ شد، ۵ روز بعد کوتاژ رفت برای سونو کفت بقایای جتین مونده، بهش ۷ تاامپول اکسی توسین داد، و ۱ بستع قرص ال دی، گفت ک بااینا اگ بقایی چیزی مونده باشه، میوفته،  بهش کفته بود قرصای ال دی رو شبی  ۲ تا بخور، بعد ۱۰ روز ول کن هرچی مونده باشه باهمین میوفتع، متاسفانه دیروز ک سونو داده گفته ۴ سانت لخته خون داری ، ک توکانال سرویکس گیر کرده، 

الن پریودیشم تموم شده، ب نظرتون چیگار کنه؟؟ دکتر گفته بیا کورتاژ کن، اما پیش ی دکتر  دیگ ک رفت گفت ن نکن، حیفه ، رحمت آسیب میبینه 

الن ک دکتر رفته دکتر‌گفته ک لخته خون ۴ سانتیه ک‌توی دهانه رحمت گیر کرده

موندنش باعث عفونت میشه منم هفته قبل جنین ۱۸ هفتم رو نتونستم طبیعی سقط،کنم و مجبور به کورتاژ شدن هنوز سونو ندادم بیینم مونده بقایا یا نه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

موندنش باعث عفونت میشه منم هفته قبل جنین ۱۸ هفتم رو نتونستم طبیعی سقط،کنم و مجبور به کورتاژ شدن هنوز ...

عزیزم پیش ی دکتر دیگ ک رفته، سونو واژینال گرفته گفته لخته خون ۴ سانتیه، وتوی دهانه رحم گیر کرده، گفته ۲ هفته دیگ بیا ، امپول میزنم  گ پریود شی، گرمینه جات مص تخم هویج علل خصوص تخم هویچ بارازیانه و تخم شوید بجوشون وغلیظ بخور 

حتمابرووسونو بده عزیزم تامطمئن شی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پیش ی دکتر دیگ ک رفته، سونو واژینال گرفته گفته لخته خون ۴ سانتیه، وتوی دهانه رحم گیر کرده، گفت ...

فردا میرم دکتر هم بخیه های شکمم رو بکشه هم سونو بنویسه برم بیشتر با این وضعیت خجالت میکشم سونو بدم هم خونریزی دارم هم اصلاح نکردم پشمک

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام عزیزم سونو دادی؟؟؟ جیشد؟؟؟؟؟

سلام گلم رفتم دکتر قرص مترژن  نوشت برام گفت چهارشنبه برم 

سلام گلم رفتم دکتر قرص مترژن  نوشت برام گفت چهارشنبه برم

قرص واس چی؟؟

ان شاء الله ک هیچی نداری ورحمت تمیز تمیز

راستی اون بقایایی ک ت دهانه رحم زن داداشم مونده بود دیروز افتاد ،ی تیک استخون بود از ستون فقراتش ،

جتد روزع ک گرمینه زیاد میخورد وپیاده روی میکرد ک دیروز افتاد

قرص واس چی؟؟ ان شاء الله ک هیچی نداری ورحمت تمیز تمیز راستی اون بقایایی ک ت دهانه رحم زن داداشم مو ...

برا اینکه اگر بقایا باشه بیفته