2777
2789
عنوان

خونریزی لانه گزینی توروخدا بیاین

146 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من نامزدم من ۱۸ ام رابطه داشتم ۲۳ ام خونریزی افتادم برای ۱ روز کم نبود ها مثلا در حد قطره نبود من نوار گذاشتم بعد رقیق هم نبود خون تیره بود اینم بگم ۸ ام پریود شده بودم یعنی ۱۰ روز بعد پریودی رابطه بود 

پریود منم منظم نیس با قرص پروژسترون پریود میشم...مشکل دارم پلی کیستک فکر کنم 

توی رابطه ام اصلا چیزی وارد نشد از جلو نبود چون همشم منی بیرون ریخته شد ولی باز همش میترسم من{شرمنده استرس دارم همرو گفتم}

الآنم وقت پریودم بود همش تا ۵ ۶ روز لک دیدم 😐

حامله که نیستم 😭 هیچ علائمی هم دیگ ندارم چون کلا من پریودم میشم دلم کمرم درد نمیگیره

خیلی استرس دارممم می‌خوام بمیرم دیگه

کاربری دست دو نفر می‌باشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه رابطه کامل نداشتین و هیج مایعی وارد واژن شما نشده،باردار نیستی 

بابا نشده رابطه از پشت بود کلا ولی باز میگم خدایا شاید یه ذره رفته ولی من با کره ام 

خب برو یه آزمایش بتا بده ، یا بی بی بزن. فک نکنم باردار باشی از استرس ،هورمونات ریختن بهم

وای من میمیرم خدا نکنه 

آره شاید اینقدر گوگل خواندم چرت و پرت میگه دارم دیوونه میشم لانه گزینی که خونش کم نیس هس؟؟؟ 

نه دگ نیستی

پس چرا این ماه اینطوری شد ۲۳ ام یه روز اونطوری شد الآنم لک دیدم همش نشدم ببخشیدا خوب منی مگه خود به خود می‌ره بالا از واژن؟ 

احتمالش خیلی کمه چون اصلا چیزی داخل نریخته، بعدش خودتون رو شستید؟

یادم نیس اصلا خوب چرا اینطوری شد این ماه خود به خود ۱۵ روز بعد اینکه پریود شدم ۱ روز پریود شدم اونم قهوه ای تیره 

مگه اصل خون میاد برا لانه گزینی؟ نه

والا من نمیدونم گوگل نوشته آره میاد چند قطره و فلان من کم نبود قطره ای نبود مثلا بگم یکی دو قطره بود 

الآنم لک دیدم همش تا ۵ ۶ روز قهوه ای تیره قطع شد 

پس چرا این ماه اینطوری شد ۲۳ ام یه روز اونطوری شد الآنم لک دیدم همش نشدم ببخشیدا خوب منی مگه خود به ...

حتما دخول نباید کامل باشه ، قسمت جلو هم بریزه چون رحم حالت مکنده داره ممکنهبره بالا اما شنا گفتید از پشت بوده و جلو نریخته بستگی داره کجا ریخته مثلا شر کرده به جلو یا نه ولی احتمالش کمه برااطمینان بریددکتر زنان