2777
2789
عنوان

مشاورتحصیلی

61 بازدید | 11 پست

سلام و وقت بخیر✨

امیدوارم که حال دلت خوب باشه😍❤️

من مشاور تحصیلی و دانشجوی پرستاری هستم👩🏻‍💼

هر سوال و ابهامی در رابطه با کنکور و هر پایه تحصیلی دیگه که دارید میتونید از من بپرسید ؛

و جهت رزرو ثبت نام مشاوره میتونید اقدام کنید✔️

به همراه 1 جلسه مشاوره رایگان🥹🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای کسی که پشت کنکور هست و از مرداد دست و پا شکسته شروع کرده بیشتر  بدلیل افکار منفی و عدم پیوستگی عقب افتاده از الان شروع دوباره داشته باشه میتونه به رشته های پیراپزشکی بخصوص پرستاری دولتی دانشگاه های تیپ ۲،۳امیدوار باشه؟(پایه متوسط رو ب پایین و ترمیم معدل )

سلام وقتتون بخیر و شادی ❤🌱 لطف میکنید هرچی تجربیات دارین و فکر میکنید مهمه بگین ممنون میشیم از تجر ...

سلام عزیزم. اگر دوست داشته باشید میتونیم یه جلسه داشته باشیم باهم..

بفرمایید

من امسال انتخاب رشته کردم اومدم تجربی چون از هر نظر نگاه میکنم به هیچ رشته ای علاقه ندارم استعداد هم ندارم به ناچار تجربی رو انتخاب کردم 

ولی از اول آبان ماه من فقط گریه میکنم از شدت حجم درسا نمرات کمم همین امروز شیمی رو خالی دادم😑

واقعا نمیدونم چیکار کنم همش هم به فکر ترک تحصیلم ولی پدر مادرم اصلا نمیذارن🫠

برای کسی که پشت کنکور هست و از مرداد دست و پا شکسته شروع کرده بیشتر  بدلیل افکار منفی و عدم پیو ...

عزیزمممم با برنامه ریزی درست و حساب شده بله

ولی اگر قرار باشه این چند ماهم دست و پا شکسته پیش بره خب واقعیت اینه که نه نمیشه.

دوس داشته باشید میتونم تو این مسیر کمکتون کنم

من امسال انتخاب رشته کردم اومدم تجربی چون از هر نظر نگاه میکنم به هیچ رشته ای علاقه ندارم استعداد هم ...

متاسفانه به خاطر شرایطی که الان جامعه داره خانواده ها احساس میکنن تجربی بهترین رشتس برای بچه ها چون از طریقش هم میشه به رشته های پزشکی و هم فرهنگیان رسید. حس میکنن آینده بچشون اینجوری تامین میشه.

البته به خودت فرصت بده علاقه مند شدن یه مقدار طول میکشه به این سرعت نمیشه.

اگر بخوای میتونم برای دو سه روز واست برنامه بنویسم ببینی چطوریه اگر دوست داشتی ادامه میدی اگر که نه خب مشکلی نداره 

شاید مشکلت با برنامه حل شد

بله خیلی درست میگید👍 میشه لطف کنین  چطور باید ثبت نام کنم

اگه تمایل به ثبت نام داری عزیزدلم درخواست بده بهم لطفن که یه راه ارتباطی باهم در میون بزاریم قبل از شروع کار یه جلسه تلفنی باهم داشته باشیم که روند رو بیشتر برات توضیح بدم